26 juli 2008

Over awards en stokken.

O wat is het fijn om nieuwe mensen te leren kennen, waar het dan ook nog eens mee klikt.  Vooral door wederzijdse luidruchtigheid en de ontdekking van identieke gezichtsbegroeiing.

Maar wat doet deze nieuwverworven gelijkgestemde, na luttele twee maanden?  Ze steekt u een mes in de rug.  Of liever gezegd : een stok.

Vol ontzetting las ik deze post en woest greep ik naar mijn telefoon, om zonder voorgaande introductie te gillen : SNORNIMF, IK WIL GEEN STOK, GIJSE....!

Merkwaardig genoeg wist ze direct wie er in haar oor stond te krijsen.  Maar kom, ik ben niet haatdragend en de rest van het gesprek werd op normale toonhoogte gevoerd.  En gelukkig maar want zij deed mij een briljant (HA!) idee aan de hand.

Ik wilde namelijk deze internetterreur niet doorgeven aan mensen die mij dan vervolgens weer gaan vervloeken, dus bij deze nomineer ik, in willekeurige volgorde :

1. Jutblogt!  Zodat we, in afwachting van de Bwards en de bijbehorende slakomtroffee, toch al iets hebben om op ons dressoir te zetten.

2. Jutblogt, omdat deze groep prettig gestoorden (waaronder ik niet mezelf reken.  Ik ben uiteraard de enige normale) mij al menig uurtje gegniffel heeft bezorgd.

3. Jutblogt, want zij hebben Lieve Jutta op de wereld losgelaten, en zou niet iedereen een Lieve Jutta in huis moeten hebben om prangende problemen op praktische wijze op te lossen?

4. Jutblogt, om hun schitterende gedichten.

5. Jutblogt, jawel! Want waar anders vindt men naast Luiwijventips en recepten ook nog een djoef naar keuze?

6. Jutblogt, omdat zij de blogwereld van reclame willen verlossen.

7. Jutblogt! Effenaf!

Mag ik trouwens nog even vermelden dat net toen ik bovenstaande voor de eerste keer had geschreven, mét alle links erbij, ik abusievelijk op een verkeerde toets drukte en alles voor mijn ogen verdween?  Dat ik dit alles dus twee keer heb moeten tikken, en dat allemaal voor tien uur?   Award, mon oeil. Grmmmbl.

Commentaren

Dat briljant idee was wel bestemd voor jutblogt hè slome! Jij moest je plan maar trekken, vond ik.

Gepost door: zapnimf | 26 juli 2008

Joma ja, jutblogt kan zichzelf geen awards geven he simpele. Tssss.

Gepost door: de huisvrouw | 26 juli 2008

Telkens die snorren aangehaald worden, groeien ze in mijn verbeelding. Ondertussen denk ik al aan afmetingen waar een gezonde schot een minderwaardigheidscomplex van zou krijgen... :-D

Gepost door: Beo | 26 juli 2008

Hoezo niet? Toch geen tekort aan pretentie zeker, die jutblogt?

@Beo : Zwijgt, haarloze!

Gepost door: zapnimf | 27 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.