31 juli 2008

Nog eentje

Dat het mij over het algemeen aan daadkracht ontbreekt, daar was u vast al wel achter. Alles wat ook maar enigszins zweemt naar iets waar 'ik moet' in voorkomt, daar probeer ik aan te ontsnappen.  Of het toch zo lang mogelijk uit te stellen tot er geen ontkomen meer aan is. 

U mag hieronder verstaan : rekeningen betalen (aarrrghhh dat onnozele kaske met de challenge en de response), hondeneten kopen, was draaien en strijken godbetert en allerlei administratiefs doen.

Het perfecte excuus hiervoor is, en het spijt mij te moeten zeggen : enkel voor rokers, een steeds kleiner wordende groep, De Sigaret.

Want wat is dé slagzin ten Huize Disfunctia : nog 1 sigaretje (mind de '-je' erachter, want als dat er niet bijgezegd wordt, dan telt het niet), en dan ga ik...

Van nog 1 sigaretje komt ook een tweede tas koffie, waardoor men alras geneigd is toch nog maar 1 sigaretje op te steken.  En zo glijdt de tijd voorbij. 

Desalniettemin heb ik allerlei administratiefs afgehandeld wegens telefonische smeekbeden van de partij die mijn noeste arbeid in ontvangst moest nemen, hondeneten gekocht want ook Blinde Bull Terriers moeten eten, was gedraaid en een opruimactie gehouden. 

En nu is het dringend tijd voor een sigaretje.  Of twee.

Commentaren

Koffie?
Uw verhaal gaat over vóór tien uur 's morgens ongetwijfeld.

Gepost door: zapnimf | 01 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.