02 augustus 2008

Beestachtige bacchanalen

Wat doen drie dames met vier kinderen die naar het park gaan, aldaar schaamtelijke hoeveelheden wijn verzetten en na hun lunch nog bergen hapjes en zoetigheden naar binnen werken wanneer het al wat later op de dag wordt?

Zij gaan armworstelen! Jawel! Waarbij vriendin J. puur op kracht en reeds na een halve seconde de andere dames tegen de tafel drukt en Mme Zsazsa ook wint van ondergetekende maar dan puur op valsspelen. Ik verwijs haar dan ook graag naar http://www.armworstelen.com/ waar het haar voor eens en voor altijd duidelijk zal worden dat de 'strijdende polsen' recht moeten staan voor de start.

En als ik u vervolgens vertel dat uw Huisvrouw op de parking dan ook nog haar achterste aan Mme. Z. toont, omdat die daar al weken om zeurt (don't ask), dan weet u dat het een geslaagde dag was.

Edit : Mme Z. wil vermeld zien dat zij echtig en techtig gewonnen heeft.  Rol-oog.  En ze vermeldde ook dat ze spierpijn heeft, DIKKE ROLOOG  en keihard gaat trainen zodat ze mij bij de volgende worsteling op een seconde tegen de grond kan kwakken. En daar plakte ze nog heel toepasselijk, wegens gaande over ordinaire caféspelletjes, MAAT! achter. Zoek de discrepantie tussen : ik heb echtigentechtig gewonnen maar ik ga trainen zodat ik volgende keer echtigentechtig kan winnen.

Commentaren

Amai MAAT gij zijt ne slechte verliezer.

Gepost door: Mme Zsazsa | 02 augustus 2008

MAAT gij zijt ne valsspeler.

Gepost door: de huisvrouw | 03 augustus 2008

Dames... 't wordt stilaan tijd om jullie in te schrijven bij de AA, geloof ik.

Gepost door: zapnimf | 03 augustus 2008

klinkt als een gezellig namiddagje! hopelijk zijt ge de kinderen nie vergeten int park!:-)

Gepost door: mamapursang | 03 augustus 2008

Ow ow, de kinderen *groteschrikogen*, ik vond het hier al zo verdacht rustig!
@ZN : u negeer ik. Volledig.

Gepost door: de huisvrouw | 03 augustus 2008

haaa, zalig, maat.
Altijd vree wijs om te lezen dat vriendinnetjes van mamaleeftijd nog even onnozel doen als vriendinnetjes van uniefleeftijd. Dat stelt mij zo gerust he, maat.
Zo durf ik wel ouder worden.

Gepost door: Janina Modaal | 04 augustus 2008

2 slechte verliezers en daarenboven ook nog slap tssssss

Gepost door: vriendin j | 05 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.