07 augustus 2008

Kwantiteit boven kwaliteit!

De dag van de Eerste piña (met dank aan sodade voor de ñ) colada met kaartspelen doch zonder piña colada en kaartspelenmiddag was aangebroken. We opteerden voor wijn omdat wij in deze kwantiteit boven kwaliteit verkozen.

De frietketel werd terug in een aanvaardbare staat gebracht, indien men niet te nauw keek tenminste, ik zoog stof, rukte de kruk van de kelderdeur en plaatste deze op de wcdeur,  ruimde halfslachtig op, föhnde de daardoor ontstane zweetkringen uit mijn kleed en voor ik het wist zaten er in mijn tuin een Nimf, een Eve en een Mme. Zsazsa.

Vorte hapjes werden gefrituurd, de wijnflessen in duizelingwekkend tempo aangesleept. Kersenpitten werden door mijn bezoekers achteloos in de beplanting gemikt.  De buren gingen lopen uit hun tuin, waarschijnlijk in shock over luidruchtig verkondigde meningen van weinig fatsoenlijke aard. 

Rond de negenen bleef ik verweesd achter temidden van een puinhoop in de keuken die zijn gelijke niet kent en hopelijk nooit meer zal kennen.

De piña colada met kaartspelen doch zonder piña colada en kaartspelenmiddag is een aanrader van formaat.  En als u mij nu wil excuseren, ik moet mijn kater verzorgen en de keuken opruimen.  Tot over een week of drie!

 

 

Commentaren

Uw kater??? Waarom zoudt ge dat beest verzorgen?
Huisdieren zijn zóóó overrated!

Gepost door: sodade | 07 augustus 2008

... dagen katers doorgaans niet de ochtend nadien op?

Gepost door: Zabrila | 07 augustus 2008

Euh...het was toch de ochtend nadien? Of heb ik een delirium en scheelt er iets met mijn tijdsbesef?

Gepost door: de huisvrouw | 07 augustus 2008

Maar waar is nu dat heel geestig stukske over die huisdieren-kinderen-combinatie? Of ben ik nu de enige die dat gelezen heeft en gemerkt heeft dat dat weg is? (ok, ik had een fles of 2 rosé binnen...)

Gepost door: nanka | 07 augustus 2008

O ja, juist ik wou dat plannen voor gisteren, maakte een vergissing zodat het er alsnog direct opstond en heb het er toen weer afgehaald en vergeten opnieuw te posten (volgt u nog?) Ik zet het morgen.Als ik het niet vergeet!

Gepost door: de huisvrouw | 07 augustus 2008

nooit vergeten om voor het slapengaan twee dafalgans te ploppen!

Gepost door: tante annie | 08 augustus 2008

Niemand die zegt : zuipt wat minder waan?
Zal ik het dan maar weeral doen?

Een aanrader van formaat, jaja, maar niet als je tot de geburen van de huisvrouw hoort en geen sterk hart hebt, me dunkt.

Gepost door: zapnimf | 08 augustus 2008

@ZN : allee, dit bezoek heeft u weeral een preventieve consultatie bij de hartspecialist bespaard. Wees mij dankbaar.
@Tante A. : ploppen??? Ik hoop dat ge weet dat dafalgan een oraal in te nemen geneesmiddel is?

Gepost door: de huisvrouw | 08 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.