16 augustus 2008

Exit de schaamtelijke ijskast

Herinnert u zich nog mijn Schaamtelijk Ijskastverhaal?  Waarbij Chelone in de comments vermeldde dat het grof vuil geen toestellen meer meeneemt?  Wel, ze had gelijk. 

Hoe ben ik dan toch van het onding afgeraakt? Want ja, het is weg! Loof de heer! Op een mooie ochtend stond mijn moeder bij mij met een ijskrabber.  Ze beweerde de vastgevroren schaamtelijkheid te kunnen loswrikken.  Ik sprak dat tegen en kreeg gelijk.

Toen ze vertrokken was, zonder twijfel iets mompelend over mijn tammigheid, belde ik toch maar eens zuchtend het Grof Vuil.  Die verwezen mij door naar de Kringwinkel en inderdaad, zij komen uw witgoed nog wel gratis ophalen.  Ook als u vermeldt (zonder echter details te verstrekken) dat het om een onbruikbaar toestel gaat.

Ik deed nog een poging om het ijskastgedeelte open te krijgen, maar slaagde daar gelukkig niet in.  Des te beter, want zo konden de vervallen potten cocktailsaus en tartaar niet uit hun woonplaats storten toen Zoon en zijn vrienden het gevaarte naar buiten sleepten.

Eén dag later was de ijskast voor altijd uit mijn leven verdwenen.  Wie had dat ooit kunnen denken?

En nog groter was mijn vreugde toen ik volgende sticker aan de binnenkant van mijn nieuwe ijskast ontdekte.  Of die zijn belofte gaat kunnen waarmaken binnen dit disfunctionele huishouden is natuurlijk nog zeer de vraag...

IMG091

Commentaren

haha! als er doden vallen in de kringloopwinkel weten wie de schuldige is!

Gepost door: mamapursang | 16 augustus 2008

Hoop doet leven, Huisvrouw!

Gepost door: Hannah | 16 augustus 2008

Ik zoek nog een ijskast voor op het appartement waar ik in oktober intrek, maar ik denk dat ik de kringwinkels ga overslaan op mijn zoektocht...

Gepost door: Janina Modaal | 17 augustus 2008

Het is en blijft een prachtig verhaal. En weer een zorg, die maandenlang boven je hoofd hing, minder.
Ach, daar kan een mens dan zo van genieten!

Gepost door: Chelone | 19 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.