20 augustus 2008

Nooit content

Eén van de bijverschijnselen van Huisvrouw zijn, is dat de postbode/DHL/TNT en wat al dies meer zij, u steeds weten te vinden om pakjes kwijt te raken van buren, ver en dicht, die iets meer uithuizig zijn dan u.

Daar zit ik niks mee in, integendeel, ik ben immer behulpzaam en bereid een overwerkte koerier een plezier te doen.

Wat mij wel stoort, is dat ik de pakjes niet mag opendoen.  Neem nu vandaag : niet één maar wel twee paketten werden mij toevertrouwd. 

De Meneer van 112 heeft besteld bij Bol.com. En dan wil ik ook weten wélk boek hij precies uitgekozen heeft.  Is het een saaie biografie, een handleiding tot Modern Boekhouden, zijn het de Vagina Monologen, is het een Feng Shui for Dummies?

Mevrouw 143 daarentegen zal vanavond de trotse bezitster van Iets Breekbaars zijn. Wàt precies, zal ik nooit te weten komen en een afzender is ook niet te bespeuren dus ik kan zelfs geen wilde gok wagen.  Of toch wel.  Een Val Saint Lambert-iets, nog net op de valreep aangeschaft? Eieren van een bijna uitgestorven kip in Sulawesi, die bekend staan om de haaruitvalremmende werking?  Ik noem maar iets.

Maar ik wil het WETEN.  Het vragen, zou erover zijn zeker? 

Eén keer had ik geluk.  Een huisgenoot had een pakje, van Azur voor nummer 116, per ongeluk opengemaakt.  Het bleek een nieuwe Terry Pratchett te zijn.  Maar toen moest ik mij weer bedwingen om hem niet eerst te lezen, alvorens hem af te staan aan de rechtmatige eigenaar.  Het is ook nooit goed.

Commentaren

Hahaha, la curiosité féminine! Je zult jezelf zo'n scanner moeten aanschaffen zoals ze op de luchthavens gebruiken.

Gepost door: Menck | 20 augustus 2008

en dan al die Pabo pakskes scannen hihi!

Gepost door: bartje | 20 augustus 2008

Bekijk het van de positieve kant: het bespaart je buren wel een trip naar het postkantoor; dus het minste dat ze kunnen doen is vertellen wat erin zit dan!

Gepost door: Ruby | 20 augustus 2008

Doe in het vervolg gewoon die paketten open, en steek de schuld op Vogeltje ;-)

Gepost door: Pixie | 20 augustus 2008

Ik wist niet dat ik mijn buurvrouw zo kwelde! In het vervolg vertel ik haar bij het afleveren van mijn pakskes wat erin zit.

Gepost door: Sarah | 21 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.