22 augustus 2008

Heden...

- is Zoon weeral vertrokken naar het zoveelste festival-met-kamperen WE.  Ik had begrepen dat het in Edegem was, maar het blijkt Oudenaarde te zijn. Niet dat het wat uitmaakt, overigens.

- kwam ik tot de conclusie dat Michel Sardou een lelijkaard is en Les lacs etc...een schijtplaat , enkel goed om een rurale bruiloft op de luisteren.

- kwam ik tot die conclusie omdat ik eigenlijk op zoek was naar Patrick Bruel en te lui om diens CD uit de auto te gaan halen.  CD die zonder twijfel toch vol krassen staat van een te langdurig verblijf in een middenconsolekastje samen met kleingeld en andere onbestemde vergeten dingen.

Maar goed, ik typte op youtube per ongeluk Sardou in.  De Patrick, daarentegen, die mag er wel best wezen. Of mocht alleszins, ten tijde van die clip,  want hij is begot nog 7 jaar ouder dan ik. En als we zijn foute haar even over het hoofd zien. Ik MISZIE daar iets aan. En bij nader inzien is hij helemaal niet knap.  Maar het blijft een schoon lieke.

-Heb ik nog voor 10 uur al zoveel foute mensen gezien, dat ik er wel een week mee ga toekomen.  Ja GIJ, bomma met het witgebleekte haar en de leren broek.  Schaam u.  En GIJ, meneer met de witte strakke broek en de gestreepte trui (in een andere streep dan uw T-shirt) casual over de schouders. En ook GIJ, dame met de felgroene oogschaduw, die bijna tot aan uw wenkbrauwen reikte. Tssss...

-Heeft iemand mij, wééral voor 10 uur 's morgens, succes gewenst.  Geen idee met wat.  Kunnen we afspreken dat we deze modieuze afsluiting van een gesprek vanaf nu achterwege laten? Wat is er mis met 'het beste hé!', of gewoon 'tot ziens!' ? Succes begot.

Commentaren

Ik vind dat je gelijk hebt, succes wens je iemand wanneer ze een examen afleggen of een tand moeten laten trekken, of godbetert een kind op de wereld gaan zetten...het is opvallend dat mensen hun gewone "goeiendag of tot later" moeten opluisteren met ietwat belerende roepsels als "succes"(* waarom, wilt dat miss zeggen dat zij het beter kunnen aangezien ze ervan overtuigd zijn u succes te moeten wensen....gaaap) of ligt het aan het feit dat het moeder-ras er weleens moe en afgepeigerd kan uitzien en dof...anyway ik hou het altijd op : dag hé...

(* uw blog lezen maakt me al blij, er op reageren nog blijer..thanks! oja en zolang er niets over beesten wordt geschreven ook geen comment van ene Ruby. Super!)

Alles, succes hé

Gepost door: sis | 22 augustus 2008

Gniffel : )

Gepost door: de huisvrouw | 22 augustus 2008

mijn zoon van 4, neemt tegenwoordig afscheid met een "stukkés hé !"

en hij is supertevreden met de lachende reactie die hij dan krijgt :-)

Gepost door: liesbesth | 22 augustus 2008

vergelijking Bij uw heden kleurt mijn heden slechts flauw, Huisvrouw. Wàt een dag had u zeg! Werkelijk!!!
Het spreekt voor zich dat - dit verteerd moeten hebbende, al voor 10 u 's morgens - mensen u succes wensen. U had immers nog een immens stuk vréselijke dag voor de boeg!
Ik hoop waarachtig dat u het overleefde.
(gezien u zich afvraagt waar succes voor nodig is vóór 10 in de ochtend... zou het misschien gepaster zijn u op dit avondlijke uur succes te wensen, voor de avond? Voor de nacht...? Enfin, ik zeg maar zo iets... ).

Gepost door: sodade | 22 augustus 2008

Die bomma met de lederen broek spookt nu nog daagen door mijn hoofd: hoe heeft die eruit gezien? Ik moet echt stoppen met die me proberen voor te stellen dus...

Gepost door: Ruby | 22 augustus 2008

@Liesbeth : verbied het hem! Onmiddellijk!
@sodade : amper overleefd en gniffel : )
@Ruby : stoppen ja, voor ge het weet geeft het nachtmerries.

Gepost door: de huisvrouw | 23 augustus 2008

Een gesprek afronden met "succes" is totaal overrated. Een simpele toedeloe of baaikes of ciao volstaat. Ach ja, das de trend van tegenwoordig, in alles overdrijven de mensen. 't Is godgeklaagd. Alé, prettige dag en veel succes met je blog. Ha!

Gepost door: asdanogniemag | 23 augustus 2008

oohh den patrick, wel wat groot van neus en zen nektapijt is net iets te lang

maar wat een stem, zalig brullied !!
hoe is de rest vd cd, ennem als je die wel vindt en die redelijk krasvrij blijkt te zijn, zo'n kopieke zou heel lief zijn

Gepost door: jipie | 24 augustus 2008

Ik was ook op het zoveelste festival en dit keer ook in Oudenaarde!
Misschien heeft uw Zoon wel gezien hoe ik daar helemaal loos ging en denkt hij nu "Vrouwen, ik wacht er nog even mee".
Moest U hem dus de deur niet uitkrijgen: sorry. ik zal het nooit meer doen.

Gepost door: Janina Modaal | 25 augustus 2008

De commentaren zijn gesloten.