07 september 2008

Zelden zo teleurgesteld geweest

Herinnert u zich Het Pak nog? Ondanks mijn grote mond, durfde ik het toch niet aan om het open te pulken.  Mme. Z had er al eens in gepookt, de securityplakband een beetje aan de kant schuivende, maar we konden niks meer ontwaren dan een doos in de doos.  De zijkant van een doos in de doos, om precies te zijn.

'Tape hebben we nodig', zei ze donderdag.  Dan kunnen we het opendoen en terug toeplakken.  Mevr. 143 gaat toch niet weten dat het oorspronkelijk tape met Security erop was.  Maar ik heb geen tape.  Ik heb geen fatsoenlijke messen, geen keukenrol, ik ben zelfs mijn pollepel kwijt, wat zou ik brede tape  hebben.

Gisteren was Mme. Z. wederom hier (misschien moest ik haar maar gewoon in huis halen, dat spaart haar telkens een lange autorit), samen met Mevr. Vooralsof.

We legden ons dilemma voor en Mevr. V. nam kordaat de doos ter hand.  In een mum van tijd had ze de tape vakkundig naar beneden geschoven langs één zijde, zodat de flappen van de doos openkonden.

Tromgeroffel steeg op uit alle hoeken en kanten terwijl wij met drie verwachtingsvol in het pakket loerden.  Mevr. V. duwde wat verpakkingsmateriaal uit te weg en toen zagen we wat het was... TADAAAAAAAAAAAA!

Een tafelgrill.  Een onnozele, stomme, debiele tafelgrill die u zonder twijfel bij elke Vandenborre kan kopen zonder dat uw buren drie weken in misselijkmakende spanning moeten doorbrengen.

Gelukkig hadden we wijn om ons te troosten. En taarten en chips en kippenvleugeltjes en lookbrood en pizza.  Onnodig te zeggen dat de Borderlijn weer keihard heeft toegeslagen.  Maar in dit geval geheel en al gerechtvaardigd. Een tafelgrill begot.

Schaam u, Mevrouw 143!

Commentaren

Een tafelgrill? Wat een teleurstelling voor ons allen :(
Moet zeggen dat je het wel spannend hield :-)

Gepost door: Ruby | 07 september 2008

Sorry Dat het niet aan uw verwachtingen voldeed, kan u nu misschien de doos voor mijn deur komen zetten?
In het vervolg stuur ik de pakjesdienst wel naar 175, hopelijk zijn die mensen wel integer.

Gepost door: nr 143 | 07 september 2008

Jaja, een tafelgrill op zich is *geeuwgeeuw*.
Maar wie weet wat doet mevrouw nr 143 met die tafelgril ;o). Ook borderlijnen langs alle kanten.

Gepost door: Janina Modaal | 07 september 2008

Als ze het na drie weken nog niet is komen ophalen is dat dan nog niet 'verjaart' en mag je hem dan niet zelf houden als compensatie voor de teleurstelling?

Gepost door: mamapursang | 07 september 2008

Wel , ik ben opgelucht dat het mysterie onthuld is. Sinds ik het verhaal van 'het pak' had gelezen, liet het me niet meer los ...
Nog een fijne zondag !

Gepost door: Mamapippa | 07 september 2008

Ja, vooral nummer 143 moet zich schamen!?

Gepost door: Hannah | 07 september 2008

Die kippenvleugeltjes dan maar ineens gegrilld op de grill van 143?

Gepost door: veerle | 07 september 2008

Ja, ik sluit me bij Veerle aan. Hoezo teleurgesteld? Op een tafelgril kan je dus wel keigoed pizza, kippenvleugels, lookbrood en chips opwarmen hè!
En als je je voeten onder tafel houdt, vermijd je zelfs brandblaren!

Gepost door: zapnimf | 07 september 2008

Is dat ding nu pas opengepulkt geraakt?! Ik begrijp uw scrupules niet, het is gewoon uw morele PLICHT om onbestemde pakjes voor uw buren te checken. En niet enkel om ziekmakende spanningen op te heffen. Daar had wel vanalles in kunnen zitten! Een terrorist bvb, of twéé terroristen, of een oude koelkast mét vortige want ontdooide en terug ingevroren inhoud (het is géén urban legend dat sommige mensen tot alles in staat zijn om daar vanaf te geraken). En okee, het was een tafelgril begot, maar wie zegt er dat zich daar niet ergens een terrorist in verstopt heeft, of twéé... èh...èh...?! Om nog maar te zwijgen van die koelkast!
U weet wat u te doen staat, dunkt mij!

Gepost door: Juf. Toertjes | 08 september 2008

De commentaren zijn gesloten.