09 september 2008

Wat moeten wij nu nog allemaal meemaken, zo in het park?

 Voor we op kraambezoek gingen bij Vriendin J. wou Mme. Z (jaja weeral Mme.Z, misschien moest ik toch echt eens een kamer uitruimen in mijn huis voor haar?) nog even iets eten. Dus weer naar het park.

Aan de tafel recht over mij zaten vier mannen.  Aan de tafel naast ons een middelbaar koppel.  De mannen hebben gedaan met eten en de middelbare vrouw springt recht en holt met bierkaartjes naar de andere tafel alwaar ze een der heren om een handtekening verzoekt.

De mannen vertrokken aansluitend en natuurlijk wou ik weten wie de BV in kwestie was. U kent mij.  Nieuwsgierig als de pest.  Zo fier als een kermisvogel meldde de dame mij dat het Gabriël Rios was.  Waarop ze heel haar familie begon te sms-en om het blijde nieuws van de verworven signatuur te melden.

Ik ken Rios alleen van horen zeggen en hoewel ik moet toegeven dat hij er best ok uitziet, zou ik het nooit in mijn hoofd halen om een handtekening te gaan afbedelen bij een BV. Zelfs niet bij Brad Pitt of Luis Figo. Om maar te zeggen : wat hebt ge daar nu aan? En dat is zo...kruiperig.

Ik moet zelf wel toegeven dat ik ooit eens aan Robbe de Hert heb gevraagd wat hij op onze manège kwam doen, maar dan ook slechts omdat ik  lichtjes beschonken was én zijn weggewaaide papier ben gaan terugbrengen omdat hij daar met een kruk zat, ocharme, maar dat is toch van een andere orde.  Dat is gewoon brutaliteit.

Verder moest een reclamefotograaf perse zijn ter plekke in de speeltuin opgepikte kleutermodel laten poseren met een fleske Looza op de stoel knal naast mij, waardoor Mme. Z. en ik niet alleen verschroeid werden door de echte zon maar ook nog eens door de blinkende schijf die zijn partner ter reflectie naast het meiske hield.

O ja, er is weer heel wat afgerol-oogd vandaag.  Mijn ogen doen er nog zeer van.

Commentaren

wa is "rologen" ? in feite ?...grts

Gepost door: bartje | 10 september 2008

Rollen met uw ogen he Bartje. Roloog! ;)

Gepost door: de huisvrouw | 10 september 2008

Nog efkes, Huisvrouw, en dan komen ze aluminiumschermen naast u houden en smeken om handtekeningen. Nog efkes voorspel ik u. Deze blog kan toch niet veel langer onbekend blijven zeker?

Gepost door: zapnimf | 10 september 2008

Ge hadt erbij geweest moeten zijn, intecht was het iets hrappiger.

Gepost door: de huisvrouw | 10 september 2008

"hrappiger" - was Betty Owdinges er dan ook?

Gepost door: toevallige passant | 10 september 2008

Nee, ik had een Hents moment.

Gepost door: de huisvrouw | 10 september 2008

de mijne rollen alleen as ik zattekes ben hihi! maar zo was t bij jullie wsl ni ! :-)

Gepost door: bartje | 10 september 2008

Innige deelneming en spoedig herstel met Hents moment - hopelijk is niet besmettelijk.

Gepost door: toevallige passant | 10 september 2008

Gabriel Rios begot! En gij kent dienne niet? Dienne is gewoon bigger dan Braadkip & Jolie tesamen! Althans toch in Gent en direkte omgeving ...

Gepost door: Ruby | 10 september 2008

als het nu den Juanes geweest was...

Gepost door: hilde | 10 september 2008

@Hilde! AHA! Gij begrijpt mij!

Gepost door: de huisvrouw | 10 september 2008

De commentaren zijn gesloten.