10 september 2008

Kantje boordje

Vanochtend heb ik wel 3 uur getelefoneerd.  Waarvan 1,5 uur met De Nimf die deze middag ook nog naar hier gekomen is (wij geraken niet uitgeklapt, wij moeten bijna vechten om er bij elkaar een woord tussen te krijgen, merkwaardig, n'est-ce pas?), dan heb ik daarnet weer gebeld,een 2de en 3de keer vandaag met Mme. Z, waarbij we naar goede gewoonte ambras gemaakt hebben.  Jaja, weinig vriendinnen die elkaar zo uitschelden op dagdagelijkse basis als wij.

Verder doet mijn pijne voet nog pijner dan gewoonlijk  en ben ik naar de osteopaat geweest die mij meldde dat zowat alles wat kon vastzitten, dat ook doet.

Ik heb dan ook amper weer geslapen van het hoesten (DANKU Mme. Z. voor de verkoudheid! Effenaf!) en de vastzittende dinges.

En moe dat ik ben.  Ik peins dat ik moet gaan werken.  Lekker rustig op een bureautje gaan zitten, liefst zonder telefoon en internet.  Bij een fourniturenbedrijf uit het jaar 1840 of zo.  Ritsen, knopen, kant en band, anyone?

Commentaren

Euhm... Zou 'Fijne Rookwaren' U niet beter liggen?

Gepost door: sodade | 10 september 2008

Oooh ja zo'n sigarenwinkel met een humidorruimte. En voor de rest pies and kwajet. jaja. En sigaretten verkopen ze daar ook. Peurfekt.

Gepost door: de huisvrouw | 10 september 2008

die nimf is onverbeterlijk, zeg dat ik het gezegd heb

Gepost door: Laleña | 11 september 2008

Of de sector van de geestrijke dranken? Kwestie van bij de bron te zitten.

Gepost door: Hannah | 11 september 2008

De nimf is twee weken na datum nog herstellende van het telefoongesprek.

Gepost door: zapnimf | 20 september 2008

De commentaren zijn gesloten.