24 september 2008

Snoepen, moi???

Ik snoep dus niet?  Nooit?  De woorden hier ten blogge waren vast niet ouder dan 16 uur, toen een onbedwingbare lust in koffiekoeken mijn deel werd. Ik heb al in geen jaren nog een koffiekoek tot mij genomen, maar vanochtend ben ik er zelfs speciaal voor naar een aangrenzende gemeente gereden, mij door smalle straten wurmend, naar de beste bakker in een straal van minstens 10 km.

Een chocoladebroodje en een crèmekoek met chocola bovenop heb ik verorberd. En u mag zeggen dat koffiekoeken gewoon ontbijt zijn en geen snoep, als uw gebruikelijke ochtendmaal uit een banaan bestaat, zelfs op zondag, dan voelt het alsof u de hele etalage van de warme bakker in uw kas hebt geslagen, inclusief eclairs en bavarois.

Maar nog waren De Goden der Gulzigheid niet tevreden.  Deze avond trok ik een kast open en zag daar donkere chocoladedruppels van Callebout staan. Ja inderdaad, het soort dat bedoeld is om in gebak te verwerken.  Daar heb ik ook nog een half pakje van naar binnen gewerkt. Vijftig grammen druppels.

En ik kan het zelfs niet op PMS steken. Gelukkig hoorde ik daarstraks telefonisch een verhaal waar een hele gebraden kip en een hoop melocakes in voorkwamen, dus het kan nog erger. Waarvoor dank, correspondent van 16u.  En u mag mij dankbaar zijn dat ik geen namen noem.  Bekennen staat vrij natuurlijk.

 

 

Commentaren

Zwijg wijf, zwijg!

Gepost door: zapnimf | 24 september 2008

Ook zwanger?

Gepost door: Miss Puntkomma | 25 september 2008

@ZN : dat doe ik toch?
@Miss : ooooooh Proficiat! :D

Gepost door: de huisvrouw | 25 september 2008

Toch zwanger ? Of puberteit ? Of menopauze ? In elk geval iets met hormonen.

Gepost door: omamoetje | 25 september 2008

Ik ga dan voluit voor puberteit! Danku oma!

Gepost door: de huisvrouw | 25 september 2008

De commentaren zijn gesloten.