06 oktober 2008

Ziende blind

Sinds een maand of zes, schat ik, deed samen met de nieuwe keuken ook een splinternieuwe ijskast haar intrede.  6 maanden geleden dus.   En wat zag pas deze ochtend mijn oog?  Dat er aan één der schabben een charcuteriebakje hangt.  Was mij nog nooit opgevallen. En het is niet dat mijn ijskast altijd zo drukbevolkt is dat het bakje aan het oog onttrokken wordt door stapels Bederfelijke Waren.

Nee Lezertjes, ik ben gewoon niet opmerkzaam. Ik kan gerust een hele middag in uw huis doorbrengen zonder dat ik zie welke kleur uw muren hebben, of u open dan wel gesloten kasten hebt, of u een breedbeeldTV van 4m² bezit, dan wel een portable toestel.  Ik zie derhalve ook geen spinnenwebben, stofnesten, rommelhoopjes, volgeladen aanrechten en dito kastjes. 

Ik hoop van andere mensen hetzelfde, want zoals ik daarnet nog verzuchtte : 'moet ik nu echt opruimen tegen woensdag?'. Want dan is het De Tweede piña colada met kaartspelen doch zonder piña colada en kaartspelen maar wél met mojito's en eventueel wijnmiddag.  Maar misschien kan ik de aandacht afleiden naar mijn pasontdekte charcuterieschuifje, want daar ben ik toch wel heel blij mee. En ach, na een paar mojito's merkt geen mens nog een stofnet op.  Ik zal ze wel straf genoeg maken om zeker te zijn.

Commentaren

Woehahaha, gij moogt hier binnen.

Gepost door: een handvol | 06 oktober 2008

u bent bij deze uitgenodigd, mojito's zullen rijkelijk vloeien en stofkonijnen zullen vrolijk rondhuppelen!

Gepost door: mamapursang | 06 oktober 2008

Niet te straf misschien, zoniet zal men Gaston voor een roze olifant houden...

Gepost door: Zabrila | 07 oktober 2008

Wees gewoon content dat de ijskastleverancier er indertijd geen potje preparé bijleverde als extraatje in dat schuifje.

Gepost door: zapnimf | 07 oktober 2008

Hier is het zo'n janboel dat ik automatisch alle andere interieurs onvoorstelbaar netjes vind.

Gepost door: Hannah | 07 oktober 2008

Aaaaah! ik heb dat ook, zo'n apart bakje voor beleg. Vroeger lag dat eigenlijk zo'n beetje overal in mijne frigo maar nu nie meer zunne. Ben daar dan ook wree content van. Echt! Daarom hoera aan de uitvinder van het apartbakjevoorcharcuterieintezwieren! Gift hem e standbeeld nondedju. Of haar, da kan ook natuurlijk.

Gepost door: krekel | 07 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.