07 oktober 2008

Deutsche Gründlichkeit

Sinds toen lag er op de tuintafel, in regen en wind, vuil en ongetwijfeld ongedierte, de speelgoedstofzuiger van Vogeltje. Twee maanden al, jawel.  Behalve het feit dat dit het zoveelste schaamtelijke bewijs van mijn verregaande luiheid is, was het toch stiekem ook wel een beetje opzettelijk.

Want dit speeltuig is het favoriete tijdverdrijf van elke bezoekende kleuter.Waardoor wij telkens onze gesprekken onder begeleiding van een luide Zzzzzzoem moeten voeren. Zomaar weggooien is raar, weggeven zou Vogel niet willen, de kelder inzwieren helpt niet want op een of andere bizarre manier belandt hij toch altijd terug boven, dus hoopte ik dat hij nu wel de geest zou gegeven hebben. Geen enkele stofzuiger, laat staan een speelgoedversie kan toch bestand zijn tegen 60 dagen weerelementen?

Helaas helaas.  Ik ging hem net van de tafel plukken om hem triomfantelijk de vuilzak in te zwieren, duwde als ultiem pleidooi op de knop en toen deed hij Zzzzzzzzzoem.  Net zoals altijd.

Zoveel wilskracht van een toestel kan men toch moeilijk belonen met een tochtje richting stort?  Dus hier staat hij weer. Miele, er is voorwaar geen betere. Awoert.

phpJYZryRPM

Commentaren

Inderdaad. Die keukenstoel, die sinds dezelfde tijd dezelfde weerelementen heeft moeten doorstaan en die ik - jaja ik - drie weken geleden uit uw hof plukte om hem terug op zijn oorspronkelijke plaats te zetten, zag er niet half zo goed uit. Mos en groene slierten!

Gepost door: zapnimf | 08 oktober 2008

Ja seg, ge hadt hem wel eens mogen afkuisen ook, nu heb ik mos en groene slierten in mijn keuken.

Gepost door: de huisvrouw | 08 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.