13 oktober 2008

Uitschuivertje

Ten behoeve van de eerste piña colada etc.. moest ik de frietpot ontdoen van de olie die er al sinds Kerst inzat.  En waar blijft men in een disfunctioneel huishouden met zulk een vettige substantie?  Flessen werden gesuggereerd, maar aangezien ik uiteraard niet over een trechter beschik om morsvrij over te hevelen, werd dat idee van de tafel geveegd.

Een oud, vies emmertje dan maar.  Zonder deksel, dus niet te transporteren naar het recyclagepark.  Niet getreurd, dan vindt het toch een plaatsje in een hoekje van de garage?  En ooit, ooit zou ik dan wel een oplossing vinden om er van af te raken. Verhuizen met achterlating ervan bijvoorbeeld.

Ondanks voorspellingen, begon het niet te stinken.  Dus vergat ik het helemaal. Tot ik vanochtend met de tuindeur aan het worstelen was en de BBT, die zijn weg niet helemaal blindelings vindt (ha!) het emmertje tegenkwam op zijn dwaaltocht door de garage. Hij begon er driftig van te drinken en het kostte mij zeker 5 seconden om te gaan van : 'Huh, heeft hij hier water gevonden?' tot 'O FOK HIJ DRINKT OLIE!'.

En als u weet dat hij sowieso een zeer zwak darmgestel heeft, dan kan u zich voorstellen dat ik nu in niet zo blijde verwachting ben van glijmiddelgeïnduceerde uitspattingen die hij niet gaat kunnen ophouden tot ik hem uitlaat.  Ook niet als ik dat preventief 27 keer doe.

Ach, het is de dertiende voor iets neem ik aan.

 

Commentaren

Joehoe! Er staan u nog spetterende acties te wachten!

Gepost door: zapnimf | 13 oktober 2008

Zo weet je in elk geval weer wat doen vandaag. Succes!

Gepost door: veerle | 13 oktober 2008

Disfunctie alom! Het is allemaal uw schuld.

Gepost door: Hannah | 13 oktober 2008

Spetters Hou de poten in 't oog! Als ze doorzakken moet je alleen maar efkes rap zijn.

Gepost door: Madame | 13 oktober 2008

Waar is de dweil als je hem nodig hebt (of beter dweilEN in dit geval).

Gepost door: miss ellie | 13 oktober 2008

Misschien kan je overwegen om in de toekomst vast frituurvet te gebruiken. Als die oud geworden is, kan je er ballekes van draaien, zaadjes tussen gooien en in je tuin hangen voor de vogeltjes.
De netjes zal Mme.Z wel voor jou naaien.

Gepost door: Chelone | 14 oktober 2008

Dat kent vast een smeuïg vervolg!

Gepost door: Zabrila | 14 oktober 2008

en al "uitgeschoven" ? warme grtsssssssss :-)

Gepost door: bartje | 14 oktober 2008

Koop zo'n "Bench" (of hoe noemen zo zo'n hondenkooi voor binnen ?). Steek hem daar in. Een hond zal normaliter nooit in zijn nest sch..ten. Dit in tegenstelling tot een haan (ik dat daarom de Walen hem als symbool hebben gekozen).

Gepost door: Seiner | 15 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.