18 oktober 2008

Uw afkomst ontleed? NRC weet alles!

Deze week bij de post : een mailing van NRC De Week.  Aan Dhr. X. Ok, daar kijken we even over alhoewel mijn eerste reactie was om hen een mail te sturen met de vraag wannéér ik dan wel precies die geslachtsoperatie ondergaan zou hebben en of ze de chirurg in kwestie dan misschien kunnen aanklagen in hun ongetwijfeld schitterende weekblad voor de mislukte ingreep, want ik kan nog altijd niet rechtopstaand plassen bij mijn weten. Of toch niet verder dan enkelafstand.

Maar laat ons voort gaan : ze beweren dat hun weekeditie van het NRC Handelsblad (kleurrijk! overzichtelijk!) bij uitstek geschikt is voor Nederlandstaligen die langere tijd in het buitenland werken of wonen.

Op de keper beschouwd hebben ze uiteraard geen ongelijk.  Wat hen, zijnde Nederlanders, betreft woon ik natuurlijk in het buitenland en ik ben Nederlandstalig, zij het met een bij wijlen onbedwingbaar Antwerps accent.

Maar wat ik me blijf afvragen, is hoe ze weten dat ik inderdaad een kwart Nederlands bloed door mijn aders heb lopen.  Big brother werkt bij NRC. Ik ben er zeker van.

Commentaren

Niet alleen NRC weet alles.
Wij kregen vorige zaterdag ineens 'De financieel economische tijd'(ipv van onze gewoonlijke gazet) in ons bus. Wat zouden die weten over onze geldelijke toestand in deze barre beleggingstijden?

Gepost door: zapnimf | 19 oktober 2008

reclame Als een brief toekomt op naam van je transsesuele ego weet je bij voorbaat dat je hem horizontaal mag klasseren.

Gepost door: Madame | 20 oktober 2008

Haha, NRC is vast de wanhoop nabij...

Gepost door: Hannah | 20 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.