24 november 2008

En de winter moet nog beginnen...

IMG124

Idyllisch tafereel, vindt u? Ja hoor, behalve dat ik daarna eerst 7cm sneeuw van mijn voorruit moest vegen, manueel want de ruitenwisser kreeg het niet verzet, dan over een onverlichte spekgladde landweg moest en vervolgens tegen 9 per uur naar huis kon over de snelweg. 70 per uur, mochten we van de dynamische borden.  De  operator zal weer eens geslapen hebben.

 

 

IMG126

 

 

 

 

 

 

Ik was trouwens al een uur later dan gepland naar huis gegaan, omdat ik van Mme. Z het bericht kreeg dat de snelweg in mijn richting toe stond wegens een accident.  Voorts meldde ze mij nog gniffelend dat alle BMW's met hun traction avant langs de kant stonden wegens een viaduct niet opkunnen, en dat ze al 3 auto's in den decor had zien steken. Of zoals de broer van een vriendin die in Maine woont zegt : als het in België 3 sneeuwvlokken doet, ligt de economie in puin.  Was het maar weeral lente.

 

 

 

Commentaren

Ge kunt zien dat ge niet naar Peeters & Pichal belt om te zagen over de winterprik op de weg

Gepost door: De controletoren | 24 november 2008

dynamische borden Die dynamische borden zijn één grote klucht. Zo ook de flitspolitie, die bij zware sneeuwval langs de autoweg staat om racers die meer dan 120 rijden om de bon te zetten.

Gepost door: Madame | 24 november 2008

BMW's hebben achterwielaandrijving, geen traction avant. Precies dat doet ze de das om. 't Zijn gevaarlijke karren in de sneeuw.

Gepost door: (mw) | 24 november 2008

@ mw :A ja dat dus ;)
@ Madame: klucht inderdaad, heb ik ooit nog een geblogd
@ Controletoren : nee hoor, ik zeur hier wel.

Gepost door: de huisvrouw | 24 november 2008

De commentaren zijn gesloten.