26 november 2008

Een Johnnybak??? Ik DOCHT het niet!

Uw huisvrouw besloot vanavond dat ze haar huis even voor bekeken had en sprak af in de manège met een vriendin.  Zoon was Chinees vrijwilliger om te babysitten.

In de bar trof ik Vriendin V. maar tot mijn grote verrassing ook Vriendin A. En dan nog een vriendin en twee vrienden van Vriendin V.

En oh wat zou ik u graag deelgenoot maken van onze conversaties van deze avond, maar we hebben met z'n allen plechtig geheimhouding gezworen.  Helaas voor u want ik kan u verzekeren dat het de moeite was.

Verder vernam ik dat iemand verleden zaterdag op mijn aangedampte ruit 'Johnnybak' heeft gekalkt, wat mits heraandamping nog zichtbaar zou moeten zijn volgens de dader.  Uit wraak omdat ik zijn auto zo had genoemd.  En dan nog omdat de beschrijving ervan door zijn vriendin zo luidde. Zelf heb ik heb ik het niet gezien, ik hoop alleen maar dat ik niet te veel met bewasemde ruiten heb gereden deze week. 

Ik neem het terug, ik heb hem gezien, de vermeende Johnnybak.  Hij zou misschien niet op de Coolwall van Top Gear komen, maar een Johnnybak is het nu ook weer niet.  Wil de schuldige dan misschien die lasterlijke praat van mijn achterruit komen vegen na deze mea culpa? De Huisvrouw dankt u en gaat nu nog nagniffelend slapen. 

En zijt ge nu allen content dat ge vernoemd zijt hier?  Drammertjes allemaal!

Commentaren

Ik ben niet vernoemd!
Nochtans heb ik toch al eens op uw motorkap gespuwd.

Gepost door: zapnimf | 27 november 2008

Gij BEHEERST mijn blog zowat, samen met Mme. Z, dus niet zagen he. En dat van dat spuwen zal ik negeren. Alhoewel het mij veel moeite kost.

Gepost door: de huisvrouw | 27 november 2008

De commentaren zijn gesloten.