30 november 2008

Vrouwen in minirok en met een topje en desgevallend netkousen

...daar vallen alle mannen voor. Was de stelling van onze vroedvrouw.  De Nimf wou haar Moose dat laten ontkennen maar die was druk bezig met een uitleg over Inbev (pun deze keer not intended) aandelen en niet voor repliek vatbaar.

We hebben polls gedaan met schrikbarende, wat zeg ik : onrustwekkende , resultaten.  Hoeksteen der maatschappij, u gaat eraan. Dat was zo een beetje de conclusie, UW conclusie mag u zelf trekken, de discretie gebiedt mij om de vragen en resultaten van desbetreffende polls voor mezelf te houden.

Er was overvloedig eten en zoetigheid, mensen die er braaf uitzagen en het niet bleken te zijn en één mens die er misschien niet braaf uitzag maar het wel was.  De ene die de pollresultaten tot een 88,99 procent herleidde in plaats van een volle 100. Er was drank, maar ook water en koffie.  En heerlijke pralines.  En geweldige whisky.

Madame en Meneer waren er, Chelone mocht eindelijk haar prijs in ontvangst nemen die uw nalatige huisvrouw al zo lang op haar kast had staan, maar te lui was  om  naar de post te brengen, en er waren zalige vriendinnen van de gastvrouw.

Er waren Verhalen en Hilariteiten, er mocht gerookt worden binnenshuis! En vooral : er was een jarige Nimf!!!  Lang zal ze leven, en veel plezier moge ze hebben op haar zee-uitstap met Moose. 

Ik mocht trouwens gratis ende voorniet haar douchefaciliteiten gebruiken, wegens in stinkend paardrijgerief arriverende, en werd dan nog getracteerd op een reprimande omdat ik in alle bescheidenheid (u kent mij) een klein handdoekje had gebruikt in plaats van een royaal afdroogmiddel.

En, last but not least : er waren geen alcoholcontroles.  Praise the lord.

 

Commentaren

Flauw van Moose. Nu gaan we nooit weten of de nimf nog aan de netkousen te krijgen is. lol!

Gepost door: beo | 30 november 2008

hm... hallelujah dan maar

Gepost door: sodade | 01 december 2008

wie riep er hier om 't hardst dat dit geen stof voor enig blog mocht wezen? en wie schrijft hier open en bloot over vunzige sujets mét naam en toenaam en hadden we het niet afgezwakt tot 'sexy kledij'? en wie loopt er altijd met de grootste decolleté rond???
hmmm, ff peizen

Gepost door: Laleña | 01 december 2008

Hihi, maar ik heb niks verraden! En gij moet niet naar mijn decolleté kijken gij. Ik had trouwens een heel zedig kleed tot op de knie en mét lange mouwen aan! AHA!

Gepost door: de huisvrouw | 01 december 2008

discretie Je hebt die poll heel discreet en fijntjes weergegeven. Waarvoor dank. ;-)

Gepost door: Madame | 01 december 2008

Discreet... discreet... nu ben ik pas heel nieuwsgierig ja!

Gepost door: zeezicht | 01 december 2008

Nounounou. Drinkt er allemaal nog ene! En laat ons de netkousen over onze kop trekken!

Gepost door: zapnimf | 03 december 2008

De commentaren zijn gesloten.