04 december 2008

Van op de valreep gesproken.

Eergisteren in de boekentas : vrijdag komt de Sint naar school en alle kindertjes moeten verkleed zijn als zwarte pietjes.

Men veronderstelt op school blijkbaar dat de ouders ofwel een carnavalswinkel hebben ofwel zodanig handig zijn dat ze zo'n pakje eventjes tussen de blog en de rest van Tinternet uit het naaimachien kunnen toveren.

Aangezien geen van beiden waar is in mijn geval, haastte ik mij vandaag recht van de Valk naar Droomland en vervolgens de Hema.  Pakjes uitverkocht.  Hetzelfde in de Zeeman.  En net toen ik klaar was om mij 'NEEEEEEEEEE'gillende ter aarde te storten, wist een vriendelijke oma mij te vertellen dat ze zoiets in Blokker gezien had.  Ik kon het mens wel kussen.  Vooral omdat ze gelijk bleek te hebben, alhoewel het pakje in kwestie wel vanonder een stapel dozen uitgevist moest worden door de winkkeluffra. 

Maar kom, mijn kind is gered.  En en passant heb ik ook nog de Sintaankopen gedaan.  Dat kunnen we ook weeral van de lijst schrappen.  Nu verjaardag en Kerst nog.  En de ruiten kuisen enzo zie ik hiernaast, maar dat zal niet meer voor dit jaar zijn.  Er zijn grenzen.

 

Commentaren

Ha, ik mocht hier vorige week op een rapte in de morgen kerstversiering meegeven met de oudste. Beetje laat aan gedacht zei ze. Alsof ik mijn breekbaar spul ga meegeven naar school, welja.

Gepost door: elke | 04 december 2008

pietje Is dat nu nog altijd zo? Vandaag bedacht, morgen uit te voeren? En de ouders maar spurten.

Gepost door: Madame | 04 december 2008

Moeten? Niks moet.
En ze mogen sinds dit jaar die arme ouders ook niet meer op kosten jagen.

Gepost door: zapnimf | 05 december 2008

Ruiten kuisen? Waarom? Volgende week zijn ze weer vuil. ;-)

Gepost door: zeezicht | 07 december 2008

Tof hier wachtten ze vroeger tot ze naar school moesten vertrekken om mij zulke mededelingen te doen ...

Gepost door: Annliesbet | 07 december 2008

De commentaren zijn gesloten.