11 december 2008

Uw huisvrouw houdt het fort recht!

Ik ga de goden weer eens tarten.  Ongetwijfeld lig ik tegen morgen met een flukse influenza, dan wel een astmatische bronchitis of, godbeware me, een uitputtende buikgriep te bed, maar iedereen, of toch bijna iedereen die ik ken heeft al gesnotterd, gekrampt of is bedlegerig geweest.  Zoon had keelpijn, dochter snot, vriendinnen keken niet meer uit hun ogen van ellende.

De beste is dan nog dat ge een vriendin ter begroeting zoent , waarop ze in een longverscheurende hoestbui uitbarst en zegt : ja ik voel mij niet zo lekker.  Waarop ik ga van : waarom kust ge mij dan, KOEI? Liefhebbend, uiteraard.

En ik, met mijn nul komma nul vitamines, tenzij artificiële uit het Omnibionta gamma, en één banaan per dag ga maar door.  Ok, ik hoest, maar dat moet ik eerder wijten aan Philip Morris dan aan een bacterie, ik voel mij lusteloos, maar dat is mijn aard.

Dus ik ben in blijde, nou ja, verwachting van een bronchitis annex griep zoals ik verleden jaar gekend heb. Maar toch. Misschien zijn vitamines wel overrated?

 

Commentaren

Vitamines zijn zwaaaaaaar overrated!

Gepost door: Janina Modaal | 11 december 2008

De commentaren zijn gesloten.