19 december 2008

Verdoving gevraagd.

Ik heb al oeverloos gezeurd over de komende festiviteiten maar met deze wens ik daar nog een schep bovenop te doen. U is alvast bedankt voor uw luisterend oor.

Vanmiddag heb ik in extremis een kerstboom gekocht, gelukkig waren er nog voorradig in de bloemenwinkel om de hoek zodat ik geen gehaat tuincentrum moest frequenteren.

Het is dat Vogeltje zich verheugt op het decoreren ervan (WAAR WAAR is mijn kerstonrnamentendoos???), want anders kwam er geen.  Zoon en vrienden hebben het onding de living ingesleept en in een moeite door de balonnen voor de het verjaardagsfeest van Vogel morgen gehangen.

En, schaamtelijk moment nummer oneindig : ze hebben ook de elektrische oven die al van sinds de verbouwing van de keuken in de schoorsteen van de living resideert, naar de kelder gebracht.  Om plaats te maken voor de boom.

Nu moet ik nog stofzuigen, dweilen (WANT DE KUISVROUW KOMT NIET), snoepzakjes maken.  En opruimen, maar dat deel sla ik echter over. Met morgen 9 kinders in huis lijkt mij dat een totaal overbodige bezigheid.

Verder heb ik, behalve voor Vogel, nog geen enkel kerstcadeau gekocht.  Zoon heeft het zijne zelf aangeschaft, dat is een kerel naar mijn hart, maar dat neemt niet weg dat ik voor vader, moeder, tante en oom nog moet gaan winkelen.  En zeggen dat het toch aangekondigd is geweest, die feestdagen.

En om het helemaal af te maken moet ik tegen dinsdag de tuin ontdoen van BBT viezigheid want dan komt de tuinaannemer om te snoeien en de tuin winterklaar te maken. Niks leuker dan door den hof te dwalen met schep en vuilzak.  Had ik maar katsjoewe botten.  Misschien een idee voor een kerstkado voor mezelf van de Zoon, want dat gaat hij naar goede gewoonte waarschijnlijk ook gemakshalve vergeten. Want wij zijn uit hetzelfde onfeestelijke hout gesneden. 

Kan iemand mij NU sederen en terug wakker maken rond de jaarwisseling? En weet mij vooral niet te zeggen wat ik gemist heb.  Hetiszogoeasofikhetgehadheb.

 

 

Commentaren

Ne gelukkige voor Merel van (haar liefste) zap-imf.
Ik bel je wel een paar uur eerder wakker, want ik wil wel eten hè met oudjaar.

Gepost door: zapnimf | 19 december 2008

Ja, vandaar dat 'jaarwisselingsding' natuurlijk, da's zowat mijn enige lichtpunt in deze donkere dagen ;) O God subiet ga ik u nog omhelzen of zo Bah seg.

Gepost door: de huisvrouw | 19 december 2008

Kuisvrouw. Tuinaannemer. Soms vraag ik mij af of u niet gewoon een hardwerkende sloof bent zoals wij allemaal. En dat u geweldig doet alsof. Ik hoop dat eigenlijk. En voor die kerstdagen: gewoon genoeg zuipen, de roes maakt dat alles sneller voorbij is.

Gepost door: Miss Puntkomma | 19 december 2008

Kuisvrouw die NIET KOMT gedurende twee weken, mijn waarde. Ik heb daarnet gedweild. Helemaal zelf en alleen. En het vorte BBT kot nog eens geschuurd. En als ik jullie compassie niet meer krijg, tsja, wat rest er mij dan nog? Pfuh, cynicus gvd. Dit uiteraard met een vette knipoog, vooral gezien het feit dat u, beste Miss Puntkomma, binnen de kortste keren geen oog meer gaat toedoen, in het licht van uw buikbewoner. En dat u dan, binnen een jaar of tien, gaat bedenken dat u daar nooit meer van gaat recupereren en voorzekers een kuisvrouw en een tuinaannemer nodig hebt. AHA!

Gepost door: de huisvrouw | 19 december 2008

'Rond' de jaarwisseling? Als het aan mij lag ver erna.

Gepost door: De controletoren | 20 december 2008

En dan vergeet u nog een cadeau voor uw geliefde te kopen. Geluukig is er nonkel Bob.

Bob!

Gepost door: Nonkel Bob | 20 december 2008

Mag ik ook een deel van de sedatie? Ik wil ook pas wakker worden na de jaarwisseling.

Hier is het verjaardagsfeestje in een binnenspeeltuin doorgegaan. Ik heb dus niet moeten opruimen of dweilen of weet ik veel wat je nog allemaal hebt moeten doen.
Wens je dochter dinsdag as een gelukkige 6e verjaardag.

Gepost door: muis | 20 december 2008

@ Huisvrouw: :-D

Gepost door: Miss Puntkomma | 22 december 2008

De commentaren zijn gesloten.