27 december 2008

The revenge of the Cocacolakerstballen

Zoals u ongetwijfeld al gemerkt heb, ben ik geen kerstliefhebber.  En bijgevolg ook geen kerstboomfan.  Dankzij mijn procreatiedrang hang ik er helaas elk jaar toch aan.  Een kind wil immers een Boom. 

Echter, aangezien ik hier ook woon en dus helaas een veel te lange twee weken op de groene sukkelaar moet kijken, sta ik er wel op dat hij er een beetje smaakvol ende bescheiden bijstaat. 

Dus toen de lieve winkelmevrouw mij verleden week een zak knalrode kerstballen met de Cocacolaversie van de kerstman doneerde, wist ik niet hoe snel ik deze thuis moest verstoppen, voor Vogel ze in het snuitje kreeg en er op zou staan dat ze mijn crèmekleurige versiering zouden versjteren.

Hélas : wat werd ons vandaag door een andere lieve winkeldame aangeboden?  Waar Vogel bij was? Juist ja. 

Uiteraard heeft ze ze onmiddellijk opgehangen.  En elke keer dat ik er naar kijk, grijnzen 6 gruwelijke kerstmannen mij gemeen toe. Ho ho ho. De snoodaards.

Commentaren

...
[i]En bijgevolg ook geen kerstboomfan. Dankzij mijn procreatiedrang hang ik er helaas elk jaar toch [b]aan[/b][/i].
Aan welke tak wordt u zo al gehangen? Of hangt u zichzelf?
En mag u 's nachts ervan af?

(Een mooie voor uw persoonlijk lijstje... zeg maar, om bijv. dat onnozel item van 'een gsm bezitten' te vervangen.... Bijvoorbeeld.)

Hangouder, ook weer eens wat anders dan een hangjongere.

Gepost door: sodade | 28 december 2008

lap! dat ge ne mens van zijn werk houdt, tot daar, 't is toch den belastingsbetaler (gij dus) die mijn pree betaald, maar nu wordt het te erg. Na drie hele dagen (drie hé) begon het te neig te kribelen, en wat doe ik nu, nu er een mans strijk staat en een open strijkplank en een pruttelend strijkijzer. Just ja. Het is erg, huismoeder, erg! gelukkig ben ik morgen niet thuis, of ik moest morgen ook nog doen alsof ik echt waar zéker ging strijken.

om een beetje relevante commentaar te geven, ik heb geen kind, en dus geen boom. Wisselen?

Gepost door: disfunctionele ambtenaar | 28 december 2008

Misschien wil Vogel wel een eigen klein kerstboompje om haar cocacolakerstballen in op te hangen. Zo eentje dat ge kunt verstoppen in haar slaapkamer. Ik heb er hier zo nog eentje op zolder staan van in den tijd dat Lisa ook zo van die niet-estetische dingen in mijn mooi gedecoreerde boom wilde hangen.

Gepost door: annliesbet | 28 december 2008

Oe? Heb je niet gezegd dat dat kegels waren en haar een petanquebal in haar pollen geduwd?

Gepost door: zapnimf | 28 december 2008

De commentaren zijn gesloten.