01 januari 2009

1 januari, nog steeds geen vuurwerk gezien.

-Zoon was spoorloos tot 16u, wat mij nu niet echt zorgen baarde, want 'moest er iets gebeurd zijn, dan had ik het wel vernomen', zei ik verstandig tegen de Nimf. 'Ja tenzij al zijn identiteitspapieren mee verkoold zijn' antwoordde zij vals. 

-Hij zei dat hij toch had gezegd dat hij elders zou blijven slapen.  Ik twijfel er niet aan, maar zoals hij zou moeten weten luister ik slechts de helft van de tijd, dus had hij mij best een sms mogen sturen.

-Ik wou dat de kuisvrouw niet steeds mijn nagellak verstopte.  Ik geef toe : steeds op dezelfde plaats in dezelfde kast, maar zou het feit dat hij elke week terug op de keukenvensterbank staat nu echt geen hint kunnen vormen dat ik hem daar liever laat staan?

-In Nijmegen moesten we zijn, Nimf! Daar wonen nog echte Ollanders! (ja u mag altegaar DUHUH doen en rologen )

-90 op de snelweg is echt geen doen.  En dus deed ik het maar niet. MAAR, een snelle berekening leerde mij dat mijn 120 een besparing is van minimaal 40km op mijn gebruikelijke snelheid terwijl U slechts 30 per uur trager reed.  Wie heeft gisteren het milieu gered, denkt u?  En waarom vrees ik dat dit weer een onverstandige bekentenis is?  Nota aan de milieufascisten : misschien is dit gewoon een grapje! Trouwens : er mag wel wat werk gemaakt worden van de opwarming van de aarde, want geef nu toe : deze temperaturen zijn gewoon akelig.

-Deze dag is alweer voorbij nog voor hij begonnen is.  Maar wacht! Ik moet nog naar Leuven karren! In de vrieskou! Tegen slechts iets meer dan 90 per uur! Zonder alchohol om mij te verwarmen!Met een verwaarloosbare 3 uur slaap achter de rug! Want dankzij die idiote 78 miljoen door De Belg verstuurde sms-en, kreeg ik er eentje van een vriendin nét toen ik eindelijk weggedoezeld was, met slechts een luttele 7 uur vertraging!

-Gelukkig dat ik nog naar Leuven moet, want zoals we ons collectief herinneren van eerste kerstdag, ga ik anders niet meer aan sigaretten geraken vandaag.  O, er zijn hier ook café's beweert u?  Maar daar zit geen vriendin! Of toch geen van mij!

-Zoon die iets wou gaan kopen : ' Ooo maar het is een feestdag zeker?' Ja. Dat klopt volledig.  Ga nu maar terug slapen of ruik eens aan de koffiekan.

-Als afsluiter wil ik de Nimf nog even meegeven dat ik nog steeds geroerd ben door haar afscheidsboodschap van gisteren.  En zeg mij nu niet dat ge het niet meer weet of dat ge zat waart! Moe bedoel ik! Oef, het melige moment voor 2009 hebben we bij deze ook weer achter de rug.

 

Commentaren

Oei? Mijn afscheidsboodschap?
Euh...
Dat ge in het vervolg mijn afrit niet meer hermetisch moogt afsluiten met uw tank?
Dat wij de grappigste wijven zijn die blogland ooit heeft meegemaakt, maar dat wij dat vooralsnog gaan stilhouden?
Dat gij genomineerd zijt voor iets en dat ik onder allerlei valse identiteiten voor u zal stemmen?
Dat ik niet zat was en dat gij nooit meer zult drinken?
Dat ge eigenlijk gewoon een sentimenteel mens bent?
Euh... ik was toch een beetje moe, geloof ik.

Gepost door: zapnimf | 01 januari 2009

De commentaren zijn gesloten.