29 januari 2009

The mind boggles

Las u dit onlangs?

Geit aangehouden voor gewapende overval De Nigeriaanse politie heeft een geit aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval. Volgens de politieofficier zou de overvaller zich via zwarte magie veranderd hebben in een geit.
Burgers leverden het beest in bij de lokale politiechef. De woordvoerder in Kwara, Nigeria, liet weten de geit in hechtenis te hebben genomen. Het beest zal in de cel blijven totdat het onderzoek is afgerond.

Owkeeeeeej...

Of deze :

7-jarige meisjes trouwen met kikkers In het Indiase dorp Pallipudupet zijn twee kinderen in het huwelijk getreden met twee kikkers.

De twee meisjes werden aan de kikkers uitgehuwelijkt omdat de dorpsbewoners geloven dat dit hen zal beschermen tegen onheil. Een huwelijk tussen mens en dier is in India dus niet zo uitzonderlijk.

Na de huwelijksceremonie werden de kikkers weer losgelaten in een plaatselijk moeras.

Ach ja, hier zijn natuurlijk ook legio vrouwen die beweren dat hun man een beest is.

Maar toch, toch zou ik willen dat er wat meer beschaving in de wereld was.  Volgens mij komt het nooit goed met landen waar geiten worden gearresteerd en kikkers naar het altaar geleid.

Aan de andere kant , teveel beschaving is dan ook weer niet goed voor eens mens :

Beleefdheid nekte Britten op Titanic. Vele Britten die zich aan boord van de Titanic bevonden toen die na een botsing met een ijsberg begon te zinken, kwamen om het leven doordat ze beleefd in een rij aanschoven om in een reddingsboot te komen, zo menen onderzoekers. (...)

En mag ik u nog even meegeven dat onderstaande kop niks, maar dan ook niks met mij te maken had?
Huisvrouw bestelt kalashnikov om aan de muur te hangen.
Want wie zou de nagel in de muur kloppen om hem op te hangen, AHA! En indien men mij toch komt arresteren, dan verander ik gewoon in een geit.  Wat ze in Nigeria kunnen, dat kunnen we hier toch zeker zo goed?  Maar geen Witse die mij dan zal arresteren. Mwoeha. Nu nog bedenken welke bank ik ga beroven.  Want tegenwoordig is het omgekeerde eerder geplogenheid.  Er valt misschien toch wel iets te zeggen voor minder beschaving, bij nader inzien.

Laat het beest in u los, trouw met een geit. O, dat hebt u al gedaan, zegt u? Verander dan in  een kikker.  En met een beetje geluk wordt u gekust en transformeert u in een prins.

Stranger things have happened, volgens onze kranten toch althans.


Commentaren

Want wie zou de nagel in de muur kloppen om hem op te hangen, AHA! kom, kom doe nu maar niet of uw opvoeding compleet gefaald heeft, Zoon, natuurlijk!Waar dienen 19-jarige bloedverwanten anders voor?

Enne gewoon ophangen en naar kijken hé. Neeeeeeee blefteraf!

Gepost door: madam arabelle | 29 januari 2009

Werken, gvd... Misschien een goed idee om een jobke te zoeken, ipv. uren het internet af te schuimen? Doe ne keer iets nuttig in uw leven. Vooral NU!

Gepost door: Moi je ikke | 29 januari 2009

@ Mme. A : DIT http://disfunctionelehuismoeder.skynetblogs.be/post/3715879/efteling-en-olieramp is nog niet uit mijn geheugen verdwenen en ik ben nogal gehecht aan mijn muren.
@ Moi : o ja, dan kan ik op de kosten van de baas surfen naar blogs die mij blijkbaar niet interesseren! Zoeken ze bij u nog mensen?

Gepost door: de huisvrouw | 29 januari 2009

oowkeei ik snap LOL! (was trouwens nog een post waar ge uw nut op excellente wijze in bewezen hebt!)

Gepost door: madam arabelle | 29 januari 2009

Ik zoek ook nog werk waar ik grenzeloos kan surfen. Hier thuis moet ik de stookkosten zelf betalen. Mag ik mee? Als tweede geit?

Gepost door: zapnimf | 29 januari 2009

ofwel beland je in mijn pan...ben gek op kikkerbilletjes !!!! grts :-)

Gepost door: bartje | 30 januari 2009

Nieks gewonnen bij de blogawaards? Dat wil wat zeggen hu!

Gepost door: Franky | 30 januari 2009

De commentaren zijn gesloten.