16 februari 2009

Van de kip en het ei

Voelt u uw eisprong? Ik niet, tot ik wist wat ik behoorde te voelen. Na jaren vrouwenforums, waar men met springende ova om de oren wordt geslagen, was het mij ineens wel duidelijk.
Een messcherpe steek, ofwel links, ofwel rechts in de onderbuik. Bij mij doet dat dat echt maar heel even pijn, we spreken seconden, net genoeg om u een poffende maiskorrel voor te stellen. Soms echter zijn er nog wat uitdeinende krampen.

Zo ook onlangs. Op de snelweg voelde ik mijn ei met een voor mijn geestesoor hoorbare PLOP overgaan tot vruchtbaarheid. En terwijl mijn innerste nog wat naweede, bedacht ik dat ik in de bagageruimte sinds de dag daarvoor nog een heel karton kippeneieren had liggen.

Ik geef het u te raden hoe die de 24 Uur van De Huisvrouw hadden overleefd. Mede dankzij de vele verkeersdrempels, de deplorabele staat van het Belgische wegennet en zelfs een coup de frein op de Ring (breek me de bek niet open) , edoch geen enkele inbedding. Want zelfs de overvloedige rommel in de koffer had niet bepaald de functies van een baarmoeder gesimuleerd.

Een geluk dat deze miskraam ingekapseld was door een GBzakje. In de locale partnerGB trouwens weer geheel en al gratis. Ik voelde bijna een bedankmail opborrelen.

Commentaren

Herkenbaar, mijn eitjes ondergaan regelmatig hetzelfde lot ;-)

Gepost door: Stien | 16 februari 2009

Aaaaa, is dat nu de eisprong!

Iemand vroeg me ook eens of, als je ongesteld bent, je dan dat eitje ziet :o). Ik heb maar niets gezegd.

Gepost door: Janina Modaal | 16 februari 2009

Oké! Het is nog steeds winter. Omelet avant la lettre. In de pan met die handel en eten dus.
Huisvrouw, ik kijk uit naar de dag dat dit u overkomt in volle zomer. (grijns)
Overigens, nog een gelukkige verjaardag gewenst. Mogen er nog vele eisprongen volgen. Of niet. Geheel volgens uw verlangen.

Gepost door: sodade | 16 februari 2009

Scharreleieren Had u scharreleieren gekocht, had u ze her en der in uw wagen kunnen verstoppen. Had mogelijk iets meer garantie tegen schokken geboden. Mogelijk.

Gepost door: Jevski | 16 februari 2009

eisprong Geven ze in de plaatselijke GB weer plastic draagtasjes? Jippie! Allen daarheen!

Gepost door: Madame | 16 februari 2009

De commentaren zijn gesloten.