03 maart 2009

Koning Keizer Admiraal!

decoration
Mijn fuck het milieu is weeral dik achterhaald. Wederom zal niet de industrie het milieu de das omdoen en volgens dit artikel zelfs niet de uitlaatgassen van mijn of uw auto, nee :  de grote boosdoener is vanaf nu uw toiletpapierverbruik.  En dan vooral het zijdezachte.

Ik vind het toch wel heel ver gekomen wanneer men zich al gaat bemoeien met waar we onze onderkant wensen af te vegen en of daar geen vel te veel bij komt kijken.

Nu zijn wij hier grootverbruikers van WCpapier.  Het valt niet aan te slepen.  Ook al omdat ik steeds zakdoeken vergeet te kopen en wij allen dan maar terugvallen op De Rol in tijden van virale aandoeningen.

Maar laat mij nu net geloven dat WC papier een van de pijlers onzer beschaving is.  Ik wens dit niet te staven maar laat mij u verzekeren in landen waar men pak weg een geit arresteert, geen Toiletpapier te bespeuren valt, laat staan Zijdezacht.

Gelukkig is deze nieuwe vijand ontdekt in Amerika.  Maar zoals we allen weten, komt elke nieuwe rage van over de grote plas, waarschijnlijk kweken ze daar ook Sanseveria's gelijk zot, dus beware! 

Ik kan u één ding zeggen : het zal begot -50 moeten zijn in de hel voor men mij gaat kunnen overhalen om mijn kranten in vierkantjes te scheuren voor in het kleinste kamertje.  En snuiten in een gazet lijkt mij ook maar niks.

En ik raad Allen Hershkowitz aan eens dringend een hobby te zoeken. Of zelfs gewoon een leven.  Zo niet wens ik hem een een acuut geval van salmonella toe.  Eens zien of hij dan nog bij zijn standpunt blijft.

 

 

Commentaren

't Geeft je wel een adequaat weerwoord als er weer eens iemand naar je auto loert natuurlijk : "Diarreelijder! De grote vervuiler zijt gij!"

Gepost door: zapnimf | 03 maart 2009

Beschaving ?

De beschaving van een volk is af te meten aan het aantal bomen, nee wouden dat geveld wordt om er W.C.-papier van te maken.

Gepost door: Jevski | 03 maart 2009

Hier geen schuurpapier. Ik heb dat al op het werk, 't is al goed zo.

Gepost door: elke | 03 maart 2009

Let op : ze zijn ons langzaam terug naar de middeleeuwen aan 't sturen... Toilet doorspoelen mag ook al niet meer. Terug naar de planken-WC met de hartjesdeur achter in de tuin, met zo'n losse klink

Gepost door: omamoetje | 04 maart 2009

Toiletpapier Oh maar die stukjes gazet vielen indertijd wel mee. Alleen, die hingen toen buiten op het "huiske" en werden wak van de openluchtvochtigheid. En dan vaagt dat nogal soepel weg, hoor.

Gepost door: Madame | 04 maart 2009

@ Madame Ik verkies toch het toiletpapier met de 'medaillons'

Gepost door: zeezicht | 04 maart 2009

Ik geloof dus echt dat u eruit ziet zoals op de foto linksboven. Verlos mij uit mijn lijden.

B. (die denkt dat u een paar straten verderop woont?)

Gepost door: Mijnheer | 04 maart 2009

De commentaren zijn gesloten.