10 maart 2009

Onveiligheidsgevoel.

Werken in de straat.  De gasleidingen zijn vernieuwd en moesten aangekoppeld worden aan de woningen. Dwz. dat ik al twee dagen in drilgeboor zit, eerst bij de buren, vandaag bij mij en morgen ongetwijfeld aan de andere kant.

Niet alleen bracht dat met zich mee dat ik geen verwarming had vandaag, ik was ook even uit het oog verloren dat warm water ook gas behoeft.  De douche was onaangenaam en dat is een understatement.

Overal in de straat stonden grote waarschuwingsborden met ontploffende icoontjes en VERBODEN TE ROKEN.  Dat de helft van de arbeiders een sigaret tussen hun lippen had, stelde mij niet bepaald gerust wat betreft mijn overlevingskansen van deze dag.

Om drie uur was het leed al geleden.  Met gloednieuwe gasmeter en al.  De gasman kwam nog even al mijn toestellen terug in gang steken.  Zielig zeggen dat je dat niet zelf kan helpt, echt waar!

Dit had wel even tot gevolg dat de hele keuken naar gas rook, wegens het 'ontluchten' van het gasvuur.  Even later stak ik onnadenkend een sigaret op.  Er volgde geen cartoonesk KABOEM.

Zo overdrijven met hun borden, tssss.

 

 

 

Commentaren

gaslucht Natuurlijk volgde het geen KABOEM. Anders had je dit blogje niet kunnen schrijven. Duh! :-)

Gepost door: Madame | 11 maart 2009

Benieuwd welke droom u vannacht zal bezoeken.

Gepost door: Jevski | 11 maart 2009

tiens, hier ligt ook alles open. Verkiezingen op komst zeker?

Gepost door: madam arabelle | 11 maart 2009

Ik ben wel blij dat die KABOEMS maar fabeltjes zijn. Anders had ik de eerste nacht op mijn appartement ook al niet overleefd wegens een gaslek.
Leve gas!

Gepost door: Janina Modaal | 11 maart 2009

De commentaren zijn gesloten.