20 maart 2009

Driftig

Herinnert u zich Gaston nog?  Want het lijkt al een eeuwigheid geleden dat hij hier nog eens gefigureerd heeft.  Hij leeft nog, en wat meer is : hij leeft fanatiek.

Was het vroeger de Ikea speelgoedlaars waar hij zijn lusten op botvierde, daarna werd een pluchen tijger, ongeveer zo groot als hijzelf, slachtoffer van zijn ongebreidelde drift.

Wel dertig keer per dag moest Tijger er aan geloven.  Onlangs sleepte hij hem (haar zou mss beter klinken) zelfs mee naar de tuin.  Een hele middag heeft hij zich af en aan - pun mss intended- met het dier geamuseerd.  Tot de vulling eruit puilde.

Toen moest ik het voorwerp van zijn affectie helaas naar de vuilbak verwijzen, hij moest de ingewanden van zijn geliefde maar eens willen verorberen, post coitaal.

Dus werd de laars terug in ere hersteld.  Ikea levert echt wel kwaliteit, het moet gezegd, want die heeft het na ruim een jaar gruwelijke verkrachtingen nog niet begeven.  Zouden ze die ook testen, zoals ze dat met lades en stoelen doen? O Heer verlos mij van de visioenen van roedels rampetampende honden in een Ikealabo.

Commentaren

Je bent mijn been vergeten te vernoemen in de oplijsting.

Gepost door: zapnimf | 20 maart 2009

Zo hond, zo baasje ?

Gepost door: Jevski | 20 maart 2009

ik dacht eerst dat t een konijn was, die kennen daar ook wat van!

Gepost door: hildeken | 22 maart 2009

De commentaren zijn gesloten.