02 april 2009

Ik was de geschreven pers

Mensen hebben een verkeerd beeld van mij.  Zo bleek maar weer eens toen ik een uitermate overdacht antwoord op een forum neerpende.

Iemand ging van : 'Ik sta perplex, zo een serieus antwoord.' en Mme. Z, sympathiek als altijd, deed : 'Whaha gij denkt ergens over na of wat, gij zijt precies ineens <insert naam van forumlid met steeds weloverwogen ende gefundeerde meningen>.' Ik antwoordde haar dat ik zo heelder boeken zou kunnen bijeenpennen maar dat dat paarlen voor zwijnen zoals zij zou zijn.

We zetten deze gezellige discussie voort aan de telefoon waarbij Mme Z. zei dat ik normaal altijd het Gat van de Wereld uit Humo ben en nu precies De Standaard.  En dat het dan niet moeilijk is dat mensen daar van schrikken.

Ik protesteerde hevig maar moest haar uiteindelijk wel gelijk geven.  We namen we afscheid.  Ik met een vrolijk 'Ciao'.  Terwijl ik het uitsprak, dacht ik al 'Oh nee, wat zeg ik nu'.  Te Laet, Mme. Z. kwam niet meer bij van het lachen. Toen was ik de Dag Allemaal of de BV-bijlage van Het Laatste Nieuws.

Ik was één dag de verzamelde geschreven pers, helemaal in mijn eentje.

Commentaren

U bent dus een multi ?

Gepost door: Jevski | 02 april 2009

Een ware perswals!t7x7h

Gepost door: zapnimf | 02 april 2009

Ik hoor Goedele grommen tot hier.

Gepost door: clara | 02 april 2009

Overdacht? Geniet ervan voor één keer dat ze dat willen geloven...

Gepost door: Beo | 03 april 2009

De commentaren zijn gesloten.