02 april 2009

Ook een fijne dag voor u, Jeroen!

Jeroen van Telenet, u is een leuk mens.  Omdat u kon lachen toen ik, op uw 'bedankje voor trouwe klanten van telenet-het tvdistributiedeel' zei dat ik weinig keuze had wat dat betreft en mij zelfs nog een fijne dag toewenste nadat ik zei dat digitale TV aan mij verspild is wegens te weinig kijkuren.  Ik heb compassie met u omdat u altijd mensen moet lastigvallen, zij het met bedankjes (ok, laat ons een kat een kat noemen : als bedankjes vermomde marketing) , en toch steeds vriendelijk moet blijven.

In uw plaats zou ik het ene astrante antwoord na het andere willen produceren.  Maar misschien zat u ook wel te rologen aan de andere kant van de lijn.  Ik heb het iig niet gemerkt.

En op een dag vind ook u de job van uw leven.  U verdient het! En laat mij nu gerust of ik laat het tegenscript op u los. (Hraptjen hoor, daar ben ik te tam voor.)

Commentaren

Zal ik dit aan Jeroen laten lezen, huisvrouw? ;)) Outbound Telenet zit bij ons binnen, lol.

Gepost door: Lieve | 02 april 2009

dit geheel onverrichter zake
onlangs jouw blog ontdekt (waarvoor proficiat)
ik ga door de verschillende categorieën (ben zo hard fan)
nota bij de keukenzeur:
(in de veronderstelling dat wij een gelijksoortig leven hebben, tam, heelder dagen op zwier, grote bek, met het gat in de boter gevallen, thuis-ahum ahum-werkende vrouw met huishoudhulp, en meer van dat fraais)

we hebben dezelfde fout gemaakt (denk ik)
we lopen voor een keertje in de pas en daar gaat het steeds fout
keuken en andersoortige specialisten kennen hun vak niet want wij eindigen in een prachtige keuken met één vaatwas terwijl ik NU wel zeker weet dat een keuken minimum twee vaatwassers (met inderdaad bestekkorf) van doen heeft

één met proper vaatwerk en ééntje voor het vuil vaatwerk
uitladen hoeft niet meer gezien het gezin zijn versgewassen spullen uit de vaatwas haalt ipv uit de keukenkast en eenmaal de vaatwas leeg is kan hij weer gevuld worden met vuile was (dit bijvoorkeur door een ander gezinslid dan mezelf)
is het niet?

we zijn bezig aan een nieuw huis en daar zal het niet waar zijn!!
alleen nog ons huidige eigenzinnige huis de man brengen
een manverdiep, een vrouwverdiep, een leefverdiep, geen enkele deur (neen ook niet voor het toilet, en k moet u zeggen, bezoek is niet snel meer geneigd om uw toilet te bevuilen)
werkt prima voor ons... maar een huurder??? ergens???

Gepost door: ziggy | 03 april 2009

Oh die twee vaatwassers zijn een briljant idee. Helaas te laat.
Ik ben nochtans grote voorstander van WCdeuren die wel toe gaan maar het lot heeft vooralsnog anders beslist ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 03 april 2009

Het zou zo aanstellerig zijn als ik als Hollandse ook Hraptjen zou schrijven of zeggen... Maar, damn, wat zou ik het graag doen!

Gepost door: Zezunja | 03 april 2009

Niks aanstellerigs aan want ik ben van Antwerpen en wij zeggen ook niet hraptjen. Dus gooi het eruit!

Gepost door: De Huisvrouw | 03 april 2009

En daarbij : sinds wanneer is er iets mis met wat aanstellerij??? Mohow!

Gepost door: De Huisvrouw | 03 april 2009

Beste huismoeder :)

Bedankt voor je leuke tekstje. Het was enorm herkenbaar. Ik ben jeroen niet maar ik heb zelf nog wel outbound gebeld voor Telenet.
Klantvriendelijkheid is voor outbounders dan ook een topprioriteit. Wat klanten niet weten is dat er op een dag soms tientallen mensen passeren, dus die vriendelijkheid wordt op den duur zo'n uitgemolken versje dat je het zelf niet eens meer hoort :-)
Langs de andere kant, een goede verkoper kan bij telenet outbound (vast loon + commissie) zonder al te veel moeite 1600 euro netto verdienen, dan spreek ik nog niet over de maaltijdcheques, groepverzekering, pensioensparen, de fitnesszaal op telenet en thuis heb je je telefoon/tv/internet voor 5 euro per maand...

Niet slecht voor een beetje vriendelijk te zijn, toch?

Gepost door: telesletje | 26 mei 2009

Leuk verhaal;

Gepost door: vaatwas reparatie Rotterdam | 13 oktober 2014

De commentaren zijn gesloten.