06 april 2009

Sterren alom

Vandaag bracht ik kind en ouders naar zee.  Ergens op de Expresweg ging mijn voorruit van KNAL.  Een sterretje ontplooide zich op de plaats van impact.  Mijn ma zei : 'was dat een steen?'.  Ik onderdrukte de impuls om te zeggen : 'Nee ma, dat was een vlieg met obesitas'. 

Het feit indachtig dat ik dankzij hen meer dan een week zonder kinderlast ga zijn (Zoon niet meegerekend, maar die is wettelijk volwassen), weerhield mij van menig astrante opmerking.  Vooral bij haar happen naar adem bij een amper overschreden snelheidslimiet. 

De terugweg was iets joliger, Expresweg zat aan de overkant toe dus ik heb de snelweg genomen.   O wat is het toch zalig om alleen in een auto te zitten met een zelf samengesteld CD'tje en lange afstanden te doen.  Moest dat nu iets beter vooruit gaan, ik werd camionchauffeur.

Maar al bij al, ik heb wel een ster in mijn voorhuid. Auch.  Dus een deel van mijn kostbare kinderloze week mag ik opofferen aan Carglass.

En als kers op de intergalactische taart kwam er nog een Familiebericht.  Een nonkel die ik in geen 25 jaar aanschouwd heb, gaf de pijp aan Maarten. Wat wil zeggen dat ik mijn vader eerstdaags terug kan ophalen van zee en als plaatsvervangende echtgenote mag dienen op de uitvaart want mij ma greep aanstonds het excuus van met 'de kleine aan zee zijn' aan om niet mee te moeten opdraven. 

Een stralend vooruitzicht, voorwaar.

Commentaren

Een vlieg met obesitas en een niersteen. Het zou toch kunnen?

Gepost door: zapnimf | 07 april 2009

Innige deelneming.
Ruilen?

Gepost door: clara | 07 april 2009

De commentaren zijn gesloten.