19 mei 2009

(D)rat?

Toen Zoon gisteren een paar pmd-zakken van de garage naar straat bracht, verloor hij de halve inhoud. Aan de onderkant had iets geknaagd.  Jawel.  Godindenhogenemel zeg mij dat het geen ratten zijn.

Nu heb ik op zich niks tegen ratten, ik heb er zelfs ooit eentje gehad. Pimmeke was echter een tamme. Niks beter om je moeder het apelazarus te laten schrikken dan op bezoek te gaan met een rat onder je trui, want dat deed Pim het liefst : op de schouder zitten en van daaruit in de bovenkleding verdwijnen om daar gezellig een dutje te doen.

Ik heb echter een donkerbruin vermoeden dat wàt er ook aan de zak geknaagd heeft, niet tam is. Alhoewel ik met de gauwte ook de theorie bedacht dat er iets zuurs gelekt had (cola? mmm. Melk dan maar?) dat gaten had gebrand in de zak.  Kan best? Toch?

Commentaren

Baby K misschien ?

Gepost door: Geert | 19 mei 2009

De BBT?

Gepost door: madam rrabelle | 19 mei 2009

Haal die autobatterij uit die zak misschien?

Gepost door: Margo | 19 mei 2009

Spoel je die lege pmd verpakkingen niet uit vooraleer ze in de pmd zak te gooien? Wij hebben met eigen ogen gezien hoe de inhoud van die zakken door arbeiders en ook vakantiehulpjes met de hand worden gesorteerd voor recyclage !!!

Gepost door: Alternatiefje | 21 mei 2009

De commentaren zijn gesloten.