28 mei 2009

Deze ochtend in de brievenbus

Een brief van Dirk Van Mechelen (Open VLD).  Een heel kantje vol over wat hij allemaal al gedaan heeft voor de paardensport en wat hij nog allemaal gaat doen.  Ik bespaar u de saaie details.

Mijn eerste reactie was mij af te vragen hoe hij weet heeft van mijn hobby.  Ik neem aan dat hij zijn licht is gaan opsteken bij een ruitersportfederatie en aldaar, waarschijnlijk tegen betaling van een forse som, de adressendatabank heeft mogen plunderen. Want voor niks gaat de zon op.

Wel, Beste Meneer Van Mechelen, ik vind dit een brug te ver.  Eerder meelijkwekkend dan aanzettend tot het aantikken van het bolletje naast uw naam. En zelfs beklemmend, want u komt wel in mijn privésfeer.

Wat gaan we nog krijgen? DD die alle judoka's aanschrijft?  Of alle snelheidsovertreders met een postale knipoog achter zich wil scharen? 

De belofte van een bolletje geitenwol voor iedere  Groen!stemmer? Een 'laat ons samen de handschoen opnemen' van het VB naar ieder lid van een boksclub?

Ik vind dat de politiek zich niet te moeien heeft met mijn vrije tijd en niet zielig moet komen ronselen onder het mom van 'wij paardenliefhebbers onder elkaar'. 

Maar dat ze vooral onthouden dat ik dit een schending van mijn privacy vind.

 

Commentaren

En dat ge... ...groot gelijk hebt, huismoeder! Ik ben het beu om me bij elke verkiezingskramp een voldragen hernia te tillen aan al dat verkiezingsdrukwerk dat ongevraagd en ongewild in mijn brievenbus valt. Dus hangt daar een joekel van een sticker: GEEN VERKIEZINGSDRUKWERK!!! op. En guess what? Die sullen die gaan posten kunnen geen van allen lezen :-(

Met vriendelijk verzoek voorgaande posting te schrappen (incl. mijn emailadres). Bij de één moet dat er bij, maar zie je het niet. Bij de ander hoeft het blijkbaar niet, maar hang je wel te grabbel.

Gepost door: Affodil | 28 mei 2009

Done;)

Gepost door: De Huisvrouw | 28 mei 2009

Op de apenrots.

Gepost door: jevski | 29 mei 2009

Het pleit evenmin voor die federatie. Adressen verkopen.

Gepost door: clara | 02 juni 2009

Mijn gedacht. Maar ik zou niet kunnen denken hoe hij het anders weet, tenzij ik BB gewijs ingeplant ben met een chip ter registratie mijner bewegingen.

Gepost door: De Huisvrouw | 02 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.