03 juni 2009

Kommunikaatsie

Gisterochtend reed ik de straat van Vogels school in en zag wel tien parkeerplaatsen.

Onmiddellijk daagde het dat de heren en dames onderwijzers er een extra-extra lang weekend van hadden gemaakt want gewoonlijk ben ik genoodzaakt mij voor de garage ener buurtbewoner te placeren, het kind in zeven haasten uit de auto te rukken en onder veel 'spoeidueenbeetje's' door de schoolpoort te duwen.

Is het nu zoveel gevraagd om even een papier aan de deur te plakken de week ervoor met de mededeling dat men niet moet opdagen?  Of een strookje in de agenda te steken? Zodat ook de ouders die de kalender die men in het begin van het jaar krijgt kwijtspelen zich mentaal kunnen voorbereiden op een supplementaire niet-kinderloze dag?  Want voor het overige mag er op de speelplaats geen blad van een boom vallen, of het wordt schriftelijk overgemaakt.

Ik was trouwens niet de enige want in de verte zag ik nog een aantal misleiden afkomen en via FB vernam ik dat ook de moeder van een klasgenootje van niks wist.

Wij dus terug naar huis, Vogel dolgelukkig, ik een hoop minder en de kuisvrouw om één uur de deur uit met ongetwijfeld een barstende hoofdpijn.

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.