16 juni 2009

Echte moeders zijn overrated.

De Zoon wil niet gefotografeerd worden in Het Kostuum.  Ook niet voor het nageslacht want dat wil hij toch niet (praise the lord).  De Zoon is nochtans heel schoon in Het Kostuum.  En moest hij buizen, kan hij nog altijd garçon worden, want het staat hem echt wel.

Maar eigenlijk vreesde hij om op deze blog terecht te komen, in Kostuum.  Niet geheel onterecht natuurlijk.

Ik vroeg de Zoon of hij het niet erg vond dat ik er nooit ben 's weekends wanneer hij examens heeft.  Want naar het schijnt blijven Echte Moeders thuis om nootjes, tsjipkes, melk en koekjes en Troost te bieden. Wat ik trouwens in de week ook niet doe.  Hij komt wel regelmatig een klapke doen, of mij toeroepen dat ik mijn muziek wat stiller moet zetten.

'Waar haalt ge dat nu weer?' vroeg hij. Dus ik som een aantal Echte Moeders op die in de studeerpauzes van hun kind samen gaan wandelen of wat thee drinken.

'Stel u voor,' zei hij.  En niet op een verlangende manier.  Toen vroeg hij of hij een spelletje mocht kopen voor zijn Aaifoon.  Met mijn Visa. 

Ik gooide hem mijn kaart toe en verzuchtte dat dat toch echt wel leuker en makkelijker was dan Echt Moederschap te faken.  Hij was het volmondig met mij eens.

Ideale kinders heb ik.  Effenaf.

Commentaren

Pfieuw! Dat geeft weeral hoop voor de toekomst, laat die tweeling maar komen nu!

Gepost door: madam arabelle | 16 juni 2009

dat ken ik, 'k wordt al vaak eens 'buitengekeken'. we gaan dat maar zien als een stap naar zelfstandigheid, los van de mama das nu net wat ik wil :-)

Gepost door: hilde | 16 juni 2009

Wandelen en theedrinken?
Gij zwanst?

Gepost door: zapnimf | 16 juni 2009

Echte moeders Moeders hoeven alleen maar paraat te zijn als ze erom gevraagd worden.

Gepost door: Madame | 16 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.