23 juni 2009

Vakantiegenoegens

De Zoon zijn examens zitten er op.  Ik heb er een goed oog in, hij kwam toch telkens vrij vrolijk terug. Het nog steeds ongefotografeerde kostuum mag terug de kast in!

Voor mij breekt weer de periode portier aan.  Amper waren de boeken aan de wilgen gehangen, of ik mocht al twee keer de deur opendoen voor de vrienden. Misschien moest ik hen maar allemaal een sleutel geven.  Of de deur laten openstaan.

Vogeltje heeft nog 4,5 dagen school.  Nog slechts 4,5 dagen.  Ik zou daarover kunnen weeklagen, ware het niet dat haar verlof al redelijk volgeboekt is.  Lange, lange weken peis ende vree strekken zich voor mij uit vanaf de tweede week van de vakantie.  Scheiden doet waarlijk niet lijden. En grootouders zijn ook een zegen.

Ik zou nog bijna het belangrijkste vergeten te vertellen : Zoon weet waarschijnlijk wat hij gaat doen volgend jaar.  Maar aangezien we nog in het stadium 'waarschijnlijk' zitten, hou ik het nog even voor mij. Van het moment dat we overgaan naar 'zeker' zal u de eerste zijn die het hoort.  Of toch de tiende. Hou nog even uw adem in!

 

 

Commentaren

Wat mij eraan doet denken dat ik nog slechts twee en een halve dag school heb! De vakantie gaat nog nooit zo rap geweest zijn! Laat die hittegolf maar komen.

Gepost door: zapnimf | 23 juni 2009

jamaar zeg, een mens zo curieus maken!

Gepost door: madam arabelle | 23 juni 2009

joepie, hier begint de vakantie morgenmiddag.
laat de zon maar schijnen!

Gepost door: hilde | 23 juni 2009

ik gok op communicatie!

Gepost door: biomama | 23 juni 2009

Ha, bij mij is de vakantie vandaag begonnen.
En dat voor drie lange maanden!

Wat Zoons studiekeuze betreft: communicatie, zoals biomama zegt? Of handelswetenschappen? Of pol en soc? Ben benieuwd!

Gepost door: Janina Modaal | 23 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.