05 juli 2009

Blogtitels!

Kortenberg, Keerbergen, waar moest ik nu weer zijn?  Een gelukkige gok want het verschil in kilometers was aanzienlijk.

Oorspronkelijk wilde ik mijn zondagochtend lamlendig doorbrengen.  Ware het niet dat ik een sms van de Nimf kreeg met de boodschap de ze al onderweg was naar Chelone.  Met Moose als welwillende sms-intikker voor Nimfs boodschappen naar uw ondergetekende.

Ik piepte nog efkes van : ' Maar ik moet nog douchen en mijn haar wassen!'.  Wat ZapMoose ook niet erg vond, getuige het antwoord : ' OK, dan zijt ge er nog sneller dan wij'.

Alsdus besloot uw Huisvrouw nog een Philip Morrisproduct te nuttigen, zich op haar gemak te reinigen met haarwortels en al, en vervolgens Chelonewaarts te zoeven.

Waar ze niet lang na het infame duo ariveerde. Overgoten met koffie om de ochtendnevelen te bedwingen konden wij gedrieënt plaatsnemen aan de kassa.

En o, o ooooo wat hebben we leut gehad.  Meer nog.  Nimf en ik vonden onszelven zo grappig dat we met de eigen gevatheden zodanig in een deuk lagen dat Moose zich steeds dieper in zijn krant begroef.

En we hadden blogtitels.  Oooh wat hadden we blogtitels.  En dit keer ging niks in de weg staan van ons beider betreurenswaardige geheugen want we hadden papier en bic!  Ware het niet dat ik uren later het Bosnimf liet bellen naar de Zapnimf om te melden dat ik Het Papier kwijtgespeeld was.  'Ze vermoordt mij!' was mijn excuus om een totaal onbekende Nimf-to-Nimf connection te bewerkstelligen.

En beide Nimfen hadden gelijk.  HET papier met titels lag natuurlijk in mijn vwatuur.

Getuige de opsomming die u dadelijk krijgt, en geloof mij, het was zoveel hilarischer IRL. Echt waar!.

En nog één ding : Dove liegt.  Antitranspirant???? Ik docht het niet!

De commentaren zijn gesloten.