25 juli 2009

Ik ben toch geen geograaf zeker!

Ten zuiden van Samber en Maas gaat het regenen.  En vanuit het oosten komt er ook nog wat. Ik wil een weerbericht voor geografische debielen want ik heb geen idee van de locatie van het zuiden van Samber en maas en nog minder van in welke windrichting mijn habitat gelegen is.

Ook de boodschap dat het Elders droog blijft maar dat er de komende uren Hier en Daar een bui kan vallen, maakt mij niet veel wijzer.

Woon ik Elders, Hier of Daar?  Komaan, KMI, werk toch gewoon in provincies, dat zou mijn leven zoveel simpeler maken.  En niet alleen dat van mij. Hoop ik.

Commentaren

volgens mij woont gij elders, net zoals ik trouwens. Voor de regio waar ik woon is er ook nooit ofte nimmer een weerbericht. Niemand die ooit zegt "ten noorden van het shoppingcenter gaat het regenen" ...

Gepost door: ANN | 25 juli 2009

En aan de kust is het altijd mooi weer, zeker tijdens het weekend of op feestdagen. Yeah, sure.
(Tiens, vandaag klopt dat nog 's ook...)

Gepost door: Menck | 25 juli 2009

Het weerbericht op tv is ook altijd zodanig uitgebreid en informatief dat ik op het einde niet eens meer weet welk weer het de volgende dag gaat zijn. Op de site van HLN is het makkelijker, je tikt je postcode in en krijgt zonder boe of ba het weer te zien dat je de volgende 10 dagen boven je hoofd mag verwachten.

Gepost door: just-a-girl-next-door | 25 juli 2009

Ik stem voor! Wie weet nu in godsnaam de Samber en de Maas liggen. Om nog maar te zwijgen van al de rest dat rond ons ligt.

Gepost door: elke | 25 juli 2009

Samber en Maas Onthoud dit nu voor eeuwig: ten Zuiden van Samber, daar heb jij geen boodschap aan. Tenzij je verhuist.

Gepost door: Madame | 27 juli 2009

Samber en Maas Onthou dit nu voor eeuwig: ten Zuiden van Samber en Maas, daar heb jij geen boodschap aan. Tenzij je verhuist.

Gepost door: Madame | 27 juli 2009

Voor uw gemak bestaat er: http://www.meteox.be/ de buienradar.

Gepost door: Sister Slets | 27 juli 2009

allez-allez, huisvrouw, zo moeilijk is dat nu toch nie nji. Ge moet dat gewoon visualiseren. Plakt ne keer ne kaartje van België op uwen frigo en laat de gasten daar de windrichtingen op zetten, en tis gefikst (wij mannen hebben dat trouwens niet nodig, wij zijn frigodeuren, bronnen van alle kennis)
... en 'hier en daar' liggen beide elders.

+ ge zijt 'ruimen' vergeten

Gepost door: marc | 27 juli 2009

Dan krijgen ze... ... zeker zever als een onweer te vroeg of te laat de provinciegrenzen oversteekt. Geniet nu maar van de zon, want wie weet wanneer het weer omslaat naar "buien afgewisseld met regen"...

Gepost door: affodil | 28 juli 2009

Ik snap ook niet van die uitleg hoor....

Heel fijne dinsdagavond nog

Gepost door: pcuser1961 | 28 juli 2009

'k moest het ook googlen ... "Samber en Maas of Sambre-et-Meuse was de naam van een Frans departement in de Nederlanden, genoemd naar de samenvloeiing van de Samber en de Maas in Namen, de hoofdstad van het departement."


Gepost door: Tina | 29 juli 2009

De commentaren zijn gesloten.