11 augustus 2009

Hoe zou het nog zijn met...

-De naam voor het Zsazsakind : zucht.  Laat ons daar maar over zwijgen.  Wat (nog) erger is, is dat ik ondertussen met een bang hart begin te vrezen voor een jongen.  U moet namelijk weten dat in voorkomend geval mij de placenta zal voorgeschoteld worden.

In het begin van haar zwangerschap was Mme.Z. namelijk zo vervelend dat Vriendin J. en ikzelve besloten dat het niet anders dan een meisje kon worden.  Meisjeszwangerschappen blijken vaak dat effect op vrouwen te hebben.  Dus ik mailde haar een keertje :'Als dit een jongen wordt, dan vreet ik de placenta op'.

Ik was dat al bijna vergeten maar zij helaas niet.  Dus bidt u even met mij mee om een meisje?  Ben al niet gek van lever, dus mij verheugen op een maaltje nageboorte zit er helemaal niet in.

-Dit hier. Grote, grote zucht.  Laat ons daar ook maar over zwijgen. Maar dat is zeker geen verrassing? Vogeltje is trouwens deze week ook weer weg, dus ik kan de gordijnen nog altijd gewassen krijgen! En stop met rologen, ik zie het wel!

-De studie van de Zoon : hij heeft besloten om informatica te gaan volgen. Nu nog ingeschreven geraken, uitstelgedrag is blijkbaar ook erfelijk.

-Mijn kapotte band : die bleek zich bij aankomst in de garage zelfs verdubbeld te hebben! Ik ben nu voorzien van twee splinternieuwe.  Dat maakt dit jaar 4. En we zijn nog maar augustus. Misschien maak ik in mijn eentje het boekjaar van Goodyear wel goed!

-De roze verkleurde was : waarschijnlijk reddeloos verloren. Ben as we speak nog een laatste reddingspoging aan het ondernemen, maar het ziet er niet goed uit.

Zo, u bent weer helemaal bij!

 

Commentaren

Het resultaat van de ultieme reddingspoging om van roze naar een meer mannelijke kleur te herwassen, zou me heel erg interesseren.

Gepost door: chelone | 11 augustus 2009

die nageboorte zal zeer voedbaar zijn, ge kunt er maar deugd van hebben
voor roze geworden was bestaat een soort ontkleuringspoeder en terwijl je dan toch in de gespecialiseerde handel bent koop dan gelijk poeder om uw gordijnen te wassen
succes

Gepost door: ziggy | 12 augustus 2009

ik durfde al niet meer vragen achter de gordijnen, maar als het u lukt om ze deze week gewassen te krijgen vreet ík mijn placenta's op :-)

Gepost door: madam arabelle | 12 augustus 2009

Kopje koffie bij de moederkoek? Ga alvast hier al te rade: http://www.twilightheadquarters.com/placenta.html

Gepost door: Menck | 12 augustus 2009

Smakelijk Het eten van de nageboorte zou u mogelijks de ultieme bescherming kunnen geven tegen de Mexicaanse griep dus hoop maar op een jongen en vreet op dat ding met haar en huid + ze maken daar cosmetica en anti-rimpelspul van. Een verjongingskuur in één hap wie zou dat nu niet willen?

Wat uwe roze was betreft: ontkleuren met dylon ontkleurder.

En dan ten derde, ik was infeite dringend op zoek naar het bouwplan van het playmobil ziekenhuis voor een kindje dat in hetzelfde gebouw ligt, playmobil gekregen heeft maar wel zonder plan. Helaas kom ik tijdens het googlen keerweerom op uw site terecht, hoe zou dat nu komen?

Gepost door: An | 12 augustus 2009

Hihi De huismoeder gaat met 50% zekerheid iets opeten wat uit mijn vagina gekomen is.
En dat was dan ook de laatste keer dat ik vagina ga gebruiken.

Gepost door: Mme Zsazsa | 12 augustus 2009

er bestaat zo'n poedertje, ik dacht dat het "wasredder" heet, en ik dacht dat het van dylon was (inderdaad, die van de verfstoffen). Ik had ook een keer een machine roze was, en met dat middel was het weer helemaal in orde.. Nu het alleen nog zien te vinden! Ik meen dat ik het bij Carrefour had gekocht. Veel succes!
Ah en die gordijnen, kies een zonnige dag, was ze 's morgens, hang ze buiten te drogen en dan kan je ze zo weer ophangen met wat geluk (zonder strijkwerk. Begint het nu te kriebelen?

Gepost door: Marijke | 12 augustus 2009

Ik heb een middel van de drogist geprobeerd zonder resultaat. De naam ontsnapt mij maar het was een superontbleker.
Dan heb ik gewassen met Vanish, wel twee keer en het resultaat ligt nog in de kelder, wegens luiheid. Morgen update.

Gepost door: De Huisvrouw | 13 augustus 2009

Oh @Arabelle : het staat geboekstaafd en mss was ik ze morgen wel!
@An : ik heb het plan niet meer, anders kreeg je het.

Gepost door: De Huisvrouw | 13 augustus 2009

Ik kan u uit ervaring vertellen dat gebakken placenta (met een uitje) naar seitan smaakt. Daar waar de placenta al verkalkt is, is het wat zanderig tussen de tanden. Misschien dus al wat oefenen met seitan eten, er van uitgaande dat dat niet dagelijks op uw menu staat.
't Was wel mijn eigen placenta, die van een ander, daar begin ik niet aan, en we hebben er maar een klein stukje van gegeten

Gepost door: vermiljoen | 13 augustus 2009

en ik ben maar tien dagen weggeweest Zo bij, dat ik goesting heb om alweer te vertrekken.
't Is schandelijk, huisvrouw. Van uw gordijnen, van de placenta en van de roze was. Roze staat u niet! Nog een geluk dat uw Zoon het een klein beetje goedmaakt.

Gepost door: Tine | 13 augustus 2009

Voila Allen " target="_blank">http://www.facebook.com/group.php?gid=123555456362&ref=nf"> hierheen !

Gepost door: Mme Zsazsa | 13 augustus 2009

Fok, hierheen dus
http://www.facebook.com/group.php?gid=123555456362&ref=nf

Gepost door: Mme Zsazsa | 13 augustus 2009

Maar kijk eens aan, ik wacht met spanning op recepten. Kunnen we de placenta niet naar de Hippocampus brengen en daar laten bereiden?

Oh en de roze was is half gered.

Gepost door: De Huisvrouw | 13 augustus 2009

Och. Daarna gewoon de vinger in de keel en d'r is niks onherroepelijks gebeurd.

Gepost door: zapnimf | 25 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.