12 augustus 2009

Waarom Mr. Zsazsa bij Mevr. Zsazsa blijft en waarom het toch een meisje gaat zijn

Mevr.Z beaamde elders dat ze een parel van een vrouw is.  Nu mag dat bloggewijs wel zo lijken maar de realiteit ligt toch net even anders. 

Wat mij alle hoop geeft dat het kind toch een meisje zal worden! Als bewijs geef ik u een korte beschrijving van een conversatie tussen haar en Mr. Z die ik per telefoon mocht aanhoren.

-Waar is die badjas? (Mr. Z. Doet een bijna perfecte Who took my badjas, behalve dan dat het over die van Jef gaat).

-Ik weet het niet EN TREK ZO GEEN VERONTWAARDIGDE KOP JOM! Mevr. Z. tegen Meneer, ik zie bijna de stoom uit de foon komen.

Tegen mij : 'Ik zou er van ROTTEN als hij zo'n kop trekt'. Ik lig plat en zij gaat verontwaardigd verder : ''t Is toch waar zeker, hoe moet ik dat nu weten, en dan was R(stiefzoon) ook nog eens ambetant omdat er een vetlaagje van Jef zijn zonnecrème op het water drijft, ghoooooooo' (beeld u een rologend geluid in)

Dus, waarde lezertjes, hier onze conclusies :

-Het gaat misschien een meisje zijn, of misschien ook niet, want feilijk doet ze nu niet echt ànders dan in niet-zwangere toestand.

-Mr. Z blijft bij haar omdat hij anders stad en land moet afreizen om de kinderen uit stukgelopen relaties op te halen, en als hardwerkende mens is dat wel een opgave want nu haalt Mme. Z, de goedheid zelve, Stiefzoon op en moet daarvoor zelfs 2X de Brusselse Ring trotsteren in het spitsuur, het spitsigste spitsuur van heel de week, toch geen onbelangrijk detail! (moet ik er van haar bijzeggen).

En terwijl ik haar dit blogstukje voorlees, ter goedkeuring want u moet niet denken dat ik achter haar rug lig te roddelen, fluistert ze mij toe : ' En nu trekt hij wéér zo'n kop'.

Het is een pàrel ons Mme. Z. Effenaf.

 

 

 

 

Commentaren

je zou haast denken dat JIJ iets met haar hebt!!! zo'n schoon liefdesverklaring, gewoon op het www gegooid! straf!

Gepost door: calamity jane | 12 augustus 2009

Mo ja, wij hebben een haat-liefde verhouding. En aangezien we alle dagen ambras hebben is de verhouding misschien niet in verhouding. Wat moet ik anders denken van iemand die zegt : 'ooh elke keer als ik met u bel irriteert ge mij.' Hmmmm.

Gepost door: De Huisvrouw | 13 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.