19 september 2009

We hebben ongelofelijke haast!

Ik kocht 's ochtends op een kwartier tijd een kleed (jurk voor de NL-lezertjes), botten (laarzen voor de...) en schoenen.

's Middags deed ik boodschappen, voor enkele dagen toch wel, op minder dan een half uur. En dat is inbegrepen het laveren tussen de vele semmelende (treuzelende voor de...) bejaarden.

Op een woensdagmiddag moest dochter gewone en sportschoenen hebben. 10 minuten. 'Kies tussen dat en dat want de rest is affreus en néé we gaan hier niet spelen'

Serieus, zit daar geen carrière in?  Begrijp mij niet verkeerd, ik ga niet voor u inkopen doen, ik bedoel een cursus Efficiënt Winkelen.  En dan vooral op kleding -en schoeiselgebied want in de supermarkt durft dat nog wel es fout gaan. Pasop, u zal in sneltempo buiten zijn maar misschien met de verkeerde produkten. Een kniesoor die daarop let echter.

Maar dus : een cursus Winkelen. Indien u iets te lang doet over een keuze, mag u rekenen op veelvuldig ge-roloog en ongeduldig voetgetap. En als u heel flink bent, dan gaan we nog rustig een koffietje drinken. Dat dan weer wel. Ah en de Ikea doe ik ook niet. Laten we dat alvast afspreken.

 

Commentaren

ik ben helemaal voor, ...voor de 'vooruitgang' tijdens het winkelen. Zoekt u nog lesgeefsters?
Ik heb namelijk een heleboel tips hoe je 'semmelende' bejaarden kunt opjagen als volleerd 'snel tempo shopper'. Misschien is dit dan eerder iets voor de cursus 'gevorderden'???

Gepost door: een nijver lezeresje | 19 september 2009

ha, Ik kocht me vanmorgen op 10min tijd een fototoestel (en deze keer niet in een ondergrondse garage, maar in een echte winkel)... maar der is zeker ne massa mensen die zo'n cursus winkelen kunnen gebruiken... net als een cursus parkeren (zucht).

Gepost door: marc | 19 september 2009

Cool! Nog iemand die zo snel winkelt als ik altijd doe. Mijn zwak punt zijn boekenwinkels, maar die zijn makkelijk te vermijden.
Snel winkelen geeft meer tijd om iets te gaan drinken... wanneer zijn we weg? :-)

Gepost door: Breeg | 19 september 2009

Dat is wel zeer interessant ja.
Hoewel, ik roloog ook vaak en zo snel ben ik nu ook weer niet.

Gepost door: annava | 20 september 2009

Ik wil u! En dan vooral voor het gaan kopen van schoenen voor meneige! Ik heb namelijk nen 42 en vind meestal alleen maar mottige schoenen...Probeer dat maar eens te doen op 10 minuten! Ik daag u uit!!!

Gepost door: meisjesmama | 20 september 2009

@Nijver lezertje : als we de hele natie moeten heropvoeden, dan ga ik zeker assistentie kunnen gebruiken ;)
@Marc: niemand die zo goed parkeert als ik, ik daag zelfs elke man uit, dus kom, dat nemen we ineens mee in de cursus.
@Breeg : Ja, de Fnac is voor mij ook wel een een breekpunt. Koffie in de Fnac kan ook he, daar dan maar?
@Annava: korting voor u, wegens halfgevorderd.
@meisjesmama: allee, een niet courante maat, daar vind je net de grootste keuze in, ik neem uw uitdaging aan! Wel niet gierig wezen he ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 20 september 2009

ik wil mij inschrijven...
maar parkeren kan ik ook als de beste...

Gepost door: ysabje | 20 september 2009

ik kan 'den delhaize' in recordtempo doen maar ik zoef dan wel kinderloos door de gangen aldaar. Dat kun je alleen als je de indeling van de winkel kent natuurlijk. En als ik goesting heb kan ik er evengoed een uurtje over doen om de nicheprodukten af te schuimen/ruiken/lezen/proeven/bepampelen/terugzetten/terugnemen/omwisselen/kopen.
Wat kleding betreft ben ik alleen heel efficiënt wat anderen betreft; ik weet wat ik wil voor een ander :-p Wat mezelf betreft mag dat gerust allemaal wat langer duren want das fun (zonder kinderen weliswaar). En dan om 10 minuten voor sluitinguur nog rap een koffie gaan drinken. Stressy winkeldag met een vaak voldaan gevoel ;-)
dus neen, ik zal je diensten niet kunnen gebruiken (behalve als ik twijfel tussen twee modellekes of kleuren want dan ben ik plots besluiteloos). Mss moet ik je maar inschakelen als hulplijn ofzo.

Gepost door: sas | 21 september 2009

Goed plan Goed plan! Voor mezelf ben ik vreselijk, kan nooit kiezen. De kinderen kiezen juist wel heel snel. Die met de meeste kleurtjes en tierelantijntjes. De duurste meestal.

En dank voor de vertalingen. Ben nl een nl lezer..

Gepost door: Mammalien | 21 september 2009

Deal! Maar alleen als we met de fiets gaan - parkeren in Tstat daar doe ik niet aan mee! :-0

Gepost door: JeMaMuse | 21 september 2009

joepie,
een vrouw naar mijn hart! zo winkel ik het liefste.

Gepost door: hilde | 21 september 2009

Gij zijt vergeten dat wij binnenkort nog naar Ikea moeten achter uwen hoek.

Gepost door: zapnimf | 21 september 2009

Ik zou dat zeker kunnen gebruiken, zo een cursus.
Je moet me dan ook eens leren dat als ik eigenlijk geen zin heb in kleren-winkelen, ik dan ook niet moet binnenstappen in een kleerwinkel. dat zou al een goed begin zijn.

Gepost door: Janina Modaal | 21 september 2009

Ik wilde net hetzelfde zeggen als zap, maar geen nood hoor, in de Ikea kunt ge ook ne koffie drinken en... er is een 'keigezellig' smoorkot...

Gepost door: tulp(D.) | 21 september 2009

het blijft me een raadsel waarom al die bejaarden persé op zaterdag moeten gaan winkelen.

oh nee, da's toch niet omdat die in de week een cursus 'Winkelen' volgen zeker?!

Gepost door: liesbet | 22 september 2009

De commentaren zijn gesloten.