24 november 2009

Hold your horses!

Naar aanleiding van vorige post, kreeg ik een vraag. Of ik misschien terminaal ben. Maar dan iets omfloerster gesteld.Alhoewel niet veel, HE vraagsteller?

Mijn 'HUH hoe komt ge daar bij' bracht aan het licht dat posten met 'einde' en begrafenisregelingen in misschien wel verkeerd zouden kunnen overkomen bij de mensen.

Vandaar dat ik even wil verduidelijken dat ik bij mijn weten, want een mens moet altijd met twee woorden spreken, niet op mijn laatste benen loop, noch met een ervan in het graf sta.

Wat natuurlijk niks betekent want morgen bijt de Blinde BT mij misschien dood. Of rijd ik iets minder succesvol een bochtje  door dan ik het voorzien had. Of woekert mijn slecht karakter mijn levenslust dood. Wat vooral des ochtends een niet onwaarschijnlijke hypothese is.

Maar vooralsnog bespeur ik niks al te onrustwekkends. No koffiekoeken for you yet. Net zomin als voor de bezorgde vraagsteller.

Commentaren

Een of andere medewerkster van NV. De Hemelpoort, voor al uw crematies en ter aardebestellingen?

Gepost door: zapnimf | 24 november 2009

Of Dela? Waar ik al Mme. Z van verdacht met haar zorgzame regelingen?

Gepost door: Dehuisvrouw | 24 november 2009

kom ik voor het eerst op je weblog terecht en heb ik meteen zoiets van: wa's dit?? Meteen compleet geboeid dat wel, maar met een beetje wrange smaak in het begin dat wel...ik kom vaker!

Gepost door: Linda | 26 november 2009

Dat laatste feestje, ook al is dat nog veraf, kunnen we ons daarvoor nog inschrijven?

Gepost door: Veerle | 27 november 2009

Ik neem aan dat de inschrijvingen lopen tot wanneer ik het niet meer doe!

Gepost door: Dehuisvrouw | 27 november 2009

De commentaren zijn gesloten.