15 januari 2010

Vervloekte Tante Kaat.

Eerder deze week zag ik Tante Kaat op TV. Onmiddellijk begonnen er zich voor mijn geestesoog herinrichtingstaferelen af te spelen.

Meer nog, ik stond zelfs recht om te zien of het niet doenbaar zou zijn om de zetels op de plaats van de eetkamertafel te zetten. Maar dan moet er ook een kastje naar de andere kant. En eigenlijk moet de PC van dochter toch eens van mijn bureau. Boven staat nog een ongebruikt bureau, als ik het opzetstuk erafhaal, kan het misschien net onder het raam.

Boven staat ook nog een ongebruikte kast. Die zou in de hal moeten, maar dan moet de ladenkast naar de overkant verhuisd worden. Mijn hoofd duizelde van zoveel ingebeeld sleepwerk.

Geen nood, dacht ik, morgen is dat allemaal vergeten.

Maar dat was buiten de vloek van Tante Kaat gerekend. Ik betrapte mij de volgende ochtend op schema'tjes maken van wat naar waar zou moeten. Ik vroeg zelfs de Zoon om dat eens allemaal in orde te brengen want ik kan natuurlijk geen loodzware toestanden van boven naar beneden zeulen.

Dus ik legde hem het plan uit. Hij keek bedenkelijk. En vond dat het extra bureau nogal zou misstaan. Ik verduidelijkte dat het niet ergens anders kon staan want wegens een jaren '50 huis met dito elektrische uitrusting zijn we nogal misdeeld wat stopcontacten betreft.

Ondertussen was ik ook al niet meer zeker van het zetel-en tafelverschuifscenario. En de kast die van boven naar beneden moet weegt minimaal 3 ton. Als het niet meer is.

De Zoon en ik besloten om het allemaal gewoon maar even te vergeten. Alleen dit, DIT moet wel naar beneden, want dat is te erg voor woorden.

 

Commentaren

Maar neen gij. Reanimeer dat spel gewoon. Een dopke substral hebben?

Gepost door: zapnimf | 15 januari 2010

Dat daar überhaupt nog bladeren aanhangen mag een wonder heten.

Gepost door: Menck | 15 januari 2010

Zoals 'm daar staat ook gekocht/gekregen?

Gepost door: Tina | 15 januari 2010

Die moet 'unbedingt' naar beneden. Een fluitje van een cent, je kan het alleen en in dat hoekje heb je dan plaats voor iets veel mooiers.

Gepost door: Chelone | 18 januari 2010

Ik wil ook al weken mijne living herorganiseren. Is zoon vrij laat ons zeggen donderdag ofzo? Ge moogt ook meekomen!

Gepost door: madam arabelle | 18 januari 2010

Haha!! Het superhuisvrouw effect!!!
Dat ken ik maar al te goed. Sinds dat programma kan ik géén was of afwas meer laten staan! Ik haat hoopjes rommel bij elkaar. It so fucked up my lazy huisvrouwengedrag!

Gepost door: jessie | 05 februari 2010

De commentaren zijn gesloten.