01 juni 2010

Liefde is blind

Vorige week stak er een bijlage bij de krant, vol met baby's. Ik wierp een blik op de verzameling nieuwe wereldburgers, eerder uit nieuwsgierigheid naar de namen, want sommige mensen zien hun kroost precies echt niet graag, te oordelen aan de naamkeuze. Toen bekeek ik de foto's eens wat nader. Een O Mijn God ontsnapte mijn lippen. Wat een hoop gedrochten zat er tussen. Hoe kan je dàt nu graag zien? Maar dan kreeg ik een flashback. Naar de tijd dat ik bepaalde babyfoto's van mijn prille dochter aan iedereen liet zien. Foto's die impliceren dat ik een primaat gebaard heb. Een niet bijster snuggere bovendien.

Oordeelt u zelf hoe blind liefde wel niet kan zijn. Gelukkig is het allemaal nog goedgekomen. Dochter is echt wel een mooi meisje nu. Zucht van opluchting.

 

Eerder verschenen op Jutblogt

Commentaren

Ze heeft wel iets van u he?

Gepost door: WAHMama | 01 juni 2010

Ah, zalig gewoonweg, zit hier echt luidop te lachen! Ik heb babyfoto's van mijn dochter waarop ze -echt waar- op Herman Van Rompuy lijkt. Ook niet bepaald aantrekkelijk, maar in die tijd vond ik haar echt om op te vreten :-)

Gepost door: Liselore | 01 juni 2010

is een beetje harig he!!!:-)

Gepost door: biomama | 01 juni 2010

oh jee

Gepost door: meisjesmama | 01 juni 2010

Euh ieks, komt dat er zo uit?

Gepost door: Lieve | 02 juni 2010

Stekeblind, mevrouw. Stekeblind.

Gepost door: Jos | 02 juni 2010

Ik moest luidop lachen, ben ik nu een slecht mens?

Gepost door: Karen | 03 juni 2010

hahaha... in mijn omgeving is het nu ook baby-boom...
toen mijn beste vriendin haar kind baarde ben ik natuurlijk onmiddelijk gaan kijken in het ziekenhuis maar kon het niet opbrengen om te zeggen dat het een mooie baby was : zo verschrompeld, vol met korstjes, puistjes en Godweetwatnog...
dus werd mijn eerste opmerking naar haar toe: Wat zijn jouw borsten gigantisch...
zij kon er gelukkig mee lachen, en met de baby is het ook allemaal goedgekomen, een jaartje later hebben wij unaniem beslist dat het een mooie baby is :)

Gepost door: agnes | 30 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.