03 juni 2010

Kindervreugd

Er zijn van die woensdagen waarop een Huisvrouw wilde dat ze mocht gaan werken. Alle woensdagen om precies te zijn.

Gisteren begon het feest echter nog vroeger dan gewoonlijk want de ouders mochten op school naar een 'kunsttentoonstelling' komen kijken. Nu ben ik best enthousiast over de kunst die mijn kind produceert, maar wat andermans gebroed bij elkaar kladt of boetseert, kan mij maar matig boeien. Vooral als daar een hele uitleg bijhoort. Bijvoorbeeld over hoe ze iets moesten namaken van de kunstenaar 'Gi...Ga..., nee wacht Gio.. Gem...' en men dan niet mag krijsen: 'Giacometti heet hij, zeg het dan, ZEG HET!'.

Het spreekt voor zich dan mijn kind haar uitleg wel fatsoenlijk deed en de mooiste werkjes van de hele tentoonstelling had gewrocht.

Na deze lijdensweg volgde thuis nog een sessie pottendraaien met de schijf die ze van bomma en bompa kreeg. Ik begin te denken dat die mensen mij echt niet graag zien. En stel u vooral geen scènes uit Ghost voor maar eerder iets uit een horrorfilm van B-kwaliteit.

Vervolgens mocht ik met bodypaint haar gezicht beschilderen aan de hand van een ingewikkeld voorbeeld. Wat met mijn bepaald onvaste hand geen sinecure is. Haar oordeel was: 'trekt op niks', terwijl ik er best wel trots op was.

Dat zijn van die dagen, beste mensen, waarop ik een Carrière ambieer. Met veel Overwerk. U mag de aanbiedingen in mijn mailbox droppen, en snel want voor ik het weet is het weeral woensdag.

 

 

 

Commentaren

kan wel een kuisvrouw gebruiken,of iemand die de patatten komt schillen!

Gepost door: moetie1 | 03 juni 2010

Zondag bij onze kids schoolfeest met Start to Art expositie. En een défilé met kunstwerken. Bij ons was 't echt waar wel waaw... verblindend wat die kids produceren. En vanmorgen door Charlotte voorspeld: "mama als het regent gaan we allemaal schilderen he, en gij ook". Om eerlijk te zijn, ik heb wel goesting... sorry voor mijn enthousiasme he ;-)

Gepost door: tania | 03 juni 2010

Hier moest ik nu echt geweldig hard om lachen...

Gepost door: pascale | 04 juni 2010

Een workshop bodypainting op een verloren zondag alhier en je huppelt de woensdagen tegemoet.

Gepost door: zapnimf | 03 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.