17 juni 2010

Fanmail!

Ik kreeg een fanmailtje. En hoewel ik er wel meerdere krijg, waar ik niet altijd op antwoord, ik weet het, wijt het aan mijn drukke leven en andere tamzakkerij Lieverdjes, vond ik deze toch de moeite van het bloggen waard.

je zou dit bericht eens moeten bewaren en herlezen als je zelf op pensioen bent. eens zien wat je er dan van denkt.
ik kan evengoed het opgekeerde zeggen en dan blijven we bezig.
ook jongeren zitten met één hand te telefoneren en draaien maar lukraak naar links en naar rechts zonder richtingaanwijzers te laten functioneren.
jongeren houden zich absoluut niet aan snelheidsbeperkingen. ik woon in een straat waar 50 de maximumsnelheid is dus ik kan het zien.
zou het niet eerlijker zijn om toe te geven dat zowel bij de ouderen als bij de jongeren er mensen zijn die absoluut niet kunnen rijden ?
vanaf welke leeftijd moeten we volgens jou dan binnenblijven ? R.


De datum dat ik zelf met pensioen ga is eigenlijk al zeven jaar verstreken. Zij het een onbetaald pensioen, maar een kniesoor die daar op let.

Jongeren zitten met één hand te telefoneren, ja, met twee handen zou helemaal de pan uitrijzen, weet ik uit ervaring als ik eens iets wil internetten in de auto.

Richtingaanwijzers zijn zeer nuttig maar niét als men zo snel rijdt dat er toch niemand anders op het andere baanvak te bespeuren valt bij het invoegen. Dat staat vast ook in het instructieboekje.

Snelheidsovertredingen zijn natuurlijk enkel te controleren mits een toestel. Het strekt u wel tot eer dat de Uitvoerende Macht u dit toestel heeft gegeven om van achter uw Sanseveria's de snoodaards te betrappen op onwelvoeglijk gehaast.

Mijn straat is ook gelimiteerd aan 50. En als ik mijn motor nog maar start, denkt elke omwonende die per toeval het onkruid staat te krabben op zijn oprit al dat ik een overtreding doe.

Van welke leeftijd u moet binnenblijven? In uw geval zou ik zeggen vanaf nu. En dat is geen belediging. Ik doe dat ook zoveel mogelijk. Om mij niet te ergeren aan andere weggebruikers.

Uw lotgenote. X!

ps: u mag uw grieven altijd openbaar kwijt in comment hoor. Zoals u ziet maakt het niet veel verschil.

ps2: ironie? Ooit van gehoord?

Commentaren

Ha, de huisvrouw heeft weer een fan die het niet begrepen heeft. Dat was lang geleden. Van die keer met die hondjes zeker?

Gepost door: elke | 17 juni 2010

Idd, en daar had ik de meeste comments ooit op. Vandaar dat de aandachtshoer in mij dit wel openbaar wou maken. Ja, aai mij maar over het hoofdje.

Gepost door: De huisvrouw | 17 juni 2010

super zo van die oudjes zonder humor. En mét versleten pinkers.

Gepost door: Estelle Folle | 17 juni 2010

Jou aaien? Don't think so! En in mijn hand gebeten worden zeker?
(waar blijven die comments toch...?)

Gepost door: elke | 17 juni 2010

ja humor is niet aan iedereen besteed! :-)

Gepost door: zeezicht | 18 juni 2010

Geen commentaar ...
Ik vraag me af waarom deze persoon zich aangesproken voelde, en ik hou mijn hart vast voor als je een zaag gaat spannen over mensen die van hun baas verplicht moeten rijden met bestelwagentjes met reklaam op van het bedrijf en een blinde hoek zo groot als de Antwerpse ring hebben ... daar gene last van?

Gepost door: Dulcera | 18 juni 2010

Ik vind een beetje disrespectful om een email openbaar te maken dat persoonlijk aan jouw gestuurd was...
En ik denk dat de zender wel gelijk heeft... er zijn slechte chauffeurs ook bij jongeren. Maar de bompa's die enkel op zondag met hun auto uit de garage rijden om bij de bakker te rijden... man-man-man, ik erger mij zot!

Gepost door: Nipi | 18 juni 2010

Komaan é! Ik kan niet meer, ik plas bijna in mijn broek :) Zeker als er mensen zoals Nipi zijn die zich ook hier in opboeien … Dit een blog en dus een openbaar forum.. Bovendien is het niet zo dat de naam van de afzender wijd en breed wordt uitgesmeerd! Natuurlijk zijn er ook jongere chauffeurs die crappy rijden maar het mag gezegd worden en het is zeker geen leugen.. 90% van de tijd die je zuchtend achter een auto doorbrengt omdat die 40km per uur gaat op een baan waar men 70 mag, is het een ouder persoontje achter het stuur. Ik zeg persoontje omdat het hoofd net boven het stuur uitkomt..
Dus ik zeg Amen aan DeHuisvrouw!

Gepost door: Mandy | 20 juni 2010

Merci Lieverds. Ik weet dat ik op jullie kan rekenen ;)
Behalve de Nipi dan. Boehoe ende snif.

Gepost door: De huisvrouw | 20 juni 2010

Ge hebt hem toch op zijn schrijffout gewezen?

Gepost door: An | 24 juni 2010

Zelfs niet op het ontbreken van hoofdletters. Ik ben een watje, dat weet toch iedereen?

Gepost door: De huisvrouw | 24 juni 2010

O o o, gelukkig heb ik maar één zo'n slechte vriendin als gij!
(Toch altijd lachen pertang)

En seg, doe eens iets aan die vervelende code die je hier altijd verplicht moet intikken.

Gepost door: zapnimf | 03 juli 2010

Voor mij is het de zondagskoeruers die meestal op mn zenuwen werken. Veelal zijn dit ook 65 plussers die opdagen vanaf dat de tour de france dichterbij komt. Een fietspad daar hebben ze niet van gehoord want vanaf dat ze hun strak pakje en helm ophebben wanen ze zich deelnemend in de koers en vinden ze dat ze het recht hebben zich op het midden van de rijbaan te begeven, soms ook een gans peloton.
Ze piessen zelfs zonder te stoppen. Zo ver gaan ze op in hun waan.

Men zou ze moeten verplichten een fluo vestje aan te doen met in grote letters "Pas op , Amateur" er op ofzo.

Gepost door: Ptoenkpoaln | 31 juli 2013

De commentaren zijn gesloten.