21 juni 2010

Verlaat het gezonken schip niet met lege handen!

Ik zelf ben nog nooit getrouwd geweest, maar mensen die wel al in het bootje zijn gestapt, vertellen dat ze bij die heuglijke occasie van de gemeente een aandenken krijgen. Een duo van kopjes, een setje bics, een huwelijkskaars of zelfs een stel keukenhanddoeken.

Ik ben dus nooit officieel gehuwd maar al wel een paar keer gescheiden. Wat ik toen bedacht, is dat dat misschien toch ook een kleine attentie van overheidswege verdient. Wat denkt u van een paar gebroken kopjes? Een doormidden gehakt peperkoeken hart? Een zakje halve suikerhartjes? Een schaalmodel van de Titanic misschien?

Uw overheid leeft mee! Jammer dat de verkiezingen al gepasseerd zijn, de partij die dat in haar programma opneemt, zou alvast mijn stem gekregen hebben.

Eerder verschenen op Jutblogt

Commentaren

In Japan hebben ze zelfs heuse scheidingsfeestjes, met familie en vrienden. Hoogtepunt: de ex-geliefden slaan met vereende krachten hun trouwringen plat :-D

http://www.youtube.com/watch?v=4gjQRuRRd6I

Gepost door: Bepke | 21 juni 2010

ik was verleden jaar 25 jaar getrouwd, en heb van de gemeente alleen zo'n ouderwetse felicitatiekaart gekregen, met 2 duifjes erop, waar hebben ze die nog gekocht (waarschijnlijk 25 jaar geleden in grote hoeveelheden)
Dus wie hoopt op een tinnen 'talloor' is eraan voor de moeite ...

Gepost door: kristien | 21 juni 2010

halve hartjes Ik ga resoluut voor de halve suikerhartjes !!

Gepost door: Adem | 24 juni 2010

Eerder verschenen Eerder verschenen en al eerder gelezen. Toch nog de moeite waard om te herlezen.

Gepost door: Madame | 24 juni 2010

De commentaren zijn gesloten.