22 augustus 2010

Moordzucht

Ik heb last van PMS, dat wist u al.
Maar niet alleen dat, ik heb ook last van MS. Niet multiple sclerose maar Menstrueel Syndroom.
Morgen moet ik naar de Delhaize. Of de GB. Ik laat de opties open, opdat u niet een van die twee zou kunnen mijden om mij niet tegen te komen.

Alex Agnew wordt moordzuchtig in de supermarkt maar hij heeft, normaalgezien toch, geen MS. En zelfs hij ergert zich al groen en geel bij het boodschappen doen.

Ergo : de eerste die morgen zijn kar tegen mijn hielen aan ramt, dan wel tegen mijn achterwerk duwt mag zich verzekerd weten van een karateslag op zijn adamsappel of gewoonweg luchtpijp indien van de vrouwelijke kunne. De eerste bejaarde die het gangpad verspert met zijn kar kan er op rekenen dat ik het dichtstbijzijnde winkelrek omtrek en laat ons dan hopen dat het de afdeling colaflessen of blikvoer is en niet het WC-papier of maandverband.

Als ik mij dan nog moet begeven in de ondergrondse parking van de Delhaize, is het te hopen dat er geen andere huisvrouw in de buurt is die een keer of drie teveel voor-en achteruit moet manoeuvreren want dan zou ik geneigd zijn om mijn tank er frontaal in te rammen, want hey, ik heb een omnium en in MS modus heb ik er graag de franchise voor over om mijn agressie te ventileren.

Voornoemde bejaarden blijven ook best weg uit de parking, of zien toch dat ze niet zoals gewoonlijk pontificaal in het midden van de rijweg hun rekening gaan natellen want ik vrees dat een laagprofielband par excellence geschikt is om een ouderlingenvoet te verpletteren. Geheel per ongeluk natuurlijk. Shit happens.

Ik kan haast niet begrijpen dat er niet meer agressie in deze wereld is, en wat ik nog minder begrijp is dat de meeste agressoren mannen zijn. Een week of twee per maand ben ik niet compos mentis, en met mij toch de hele vrouwelijke populatie, waar ligt het dan aan dat wij niet echt over de schreef gaan? Beschaving wederom? Deze maand echter, ben ik er niet zo zeker van. Het dunne vernisje civilisatie vertoont reeds op deze rustige avond haarscheuren. Als ik u was zou ik mijn boodschappen morgen per Caddyhome laten brengen. Vooral indien u in Antwerpen woont.

Commentaren

Oei zeg. Nu dacht ik écht dat gij al in de overgang waart. Moehaha.

;)

Gepost door: Miss Puntkomma | 23 augustus 2010

"Ik kan haast niet begrijpen dat er niet meer agressie in deze wereld is, en wat ik nog minder begrijp is dat de meeste agressoren mannen zijn."

Moraal van het verhaal: wij vrouwen zijn meesters in zelfbeheersing, wat ons uiteraard meerderwaardig maakt tov mannen (en we hebben - meestal toch - mooiere tieten dan hen)

Gepost door: sjattie | 23 augustus 2010

@Miss Puntkomma Gij verdient het om afgesnauwd te worden door dames met een fiets. En door anderen ook ;)
@Sjattie: daar hebt ge zowaar een punt.

Gepost door: De Huisvrouw | 23 augustus 2010

Zeg, dinges, luistert eens:
ik heb eens een reportage gezien over een heel strenge vrouwengevangenis, ergens in Amerika, of in de buurt. Nu mag je eens raden wat dat onderzoek aan het licht heeft gebracht.
x% ('k weet niemeer juist hoeveel maar 't was een overgrote meerderheid) van de gevangene vrouwen heeft hun misdaad begaan...-raad eens-...
JUST. Net voor of tijdens hun menstruatie.
En nu gij.

Gepost door: Margogogo | 25 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.