23 maart 2011

Het orgelpunt

Eerder verschenen op Jutblogt

Misschien hebben de meeste van onze bloggers en lezers een vaste relatie, maar vast niet allemaal. En voor hen die nog op vrije(rs)voeten zijn heb ik misschien een nuttige tip. En dan vooral de mannen. Ik zeg misschien, want niet iedereen zal natuurlijk mijn mening delen. U kan altijd in de comments kwijt of ik een punt heb, of net niet.

Waar gaat het om? Stel, na de kennismakingsperiode, of knal na de eerste ontmoeting, dat laat ik aan uw normbesef over, hebt u vastgesteld dat hij frisgedoucht is, geen psychopatische neigingen koestert en niet van plan is om er met uw zuurverdiende loon vandoor te gaan onder het mom van een kortlopende lening of een zuster met ondervoede kinderen. Voorts wordt u week in de benen van alleen nog maar de naam van uw potentiële geliefde te zien staan in uw GTcontacten of wat dies meer zij, we leven tenslotte in de 21ste eeuw, en maakt uw hart een buiteling bij het idee van wat u nog meer zou kunnen doen dan alleen maar praten over veestapels, of koetjes en kalfjes zo u wil. Kortom, u wil deze relatie naar een volgend level brengen. Zijnde Het Bed.

Daar aangekomen, hebt u Stomende Seks. Of dat mag ik toch hopen. Zo niet, maak dan ondertussen een mentale boodschappenlijst, geef hem achteraf diplomatisch de bons en lees niet verder.

Zo ja, dan komt het : de climax. Ik weet bijna zeker dat u graag wil, dat uw bedgenoot een duidelijke indicatie geeft van wanneer die eraan komt, maar nog meer van wanneer hij geweest is. De climax dus. Want niets is zo vervelend als een onopgemerkt hoogtepunt. Waarbij ik niet pleit voor luidruchtigheid, god beware me, we zijn tenslotte beschaafde mensen, maar enige duidelijke uitlatingen vind ik toch onontbeerlijk. Zodat U daar niet ligt met het idee van ‘komt er nu nog wat en ooo nee hij beweegt nog eens, het is toch nog niet gedaan, of wel want ik voel precies al een verslapping van de aandacht, god wat moet ik nou, waarom IS HIJ NIET WAT DUIDELIJKER’.

Dus, beste potentiële minnaar: schep klaarheid wat betreft uw orgelpunt. Want het is heel onpraktisch om een dirigent mee te slepen maar soms zou dat best wel nuttig zijn. Eentje die met veel schwung en een beslist gebaar van de dirigeerstok aangeeft wanneer de pret precies is afgelopen voor meneer. Want laat ons wel wezen, niemand heeft iets aan slap gelul. Nog het minst van al in de slaapkamer.

Commentaren

Jaaaa! Vooral omdat ik de duidelijkheid zelve ben. Kuch *luid* kuch. Ik heb er een hekel aan als mannen (én vrouwen, trouwens) niet duidelijk maken wanneer het genoeg is geweest...

Gepost door: Lies | 23 maart 2011

Ik heb steeds zo'n setje bij de hand, dan is voor de buren ook wat te beleven he
http://www.zwemvesten.nl/product.php/Offshore_noodsignalen_set_SOLAS

Gepost door: Goya | 23 maart 2011

is dit een iets te duidelijke hint nr je geliefde ... Heb je te klagen???? 'k zie het beeld al voor me :-)

Gepost door: sieglinde | 23 maart 2011

@Lies, dàt is ook duidelijk ja :)
@Goya: offshore is alles anders blijkbaar :O
@Sieglinde Nee, beste Christel, zoals een aandachtige lezer zou gemerkt hebben is dit een oude én daarenboven aan derden gerichte post. Maar beeld u gerust in wat u niet laten kan :)

Gepost door: De Huisvrouw | 23 maart 2011

ge hebt er die het gewoon zeggen: ik koooohooooom! :-)

Gepost door: ysabje | 23 maart 2011

Kan je het niet gewoon vragen?

Gepost door: animuz | 30 maart 2011

De commentaren zijn gesloten.