17 februari 2011

RoXXXy

Eerder verschenen op Jutblogt

Op de eroticabeurs in Las Vegas werd een nieuw soort sekspop voorgesteld. Een iets gesofisticeerder model dan degene die nu al bestaan zo blijkt.
Want deze robot kan praten.

En toen brak mijn klomp, want volgens mij is dat het laatste wat je wilt als man. Betaal je om en nabij de 5000€ voor iets dat wéér haar waffel niet houdt.

Ze praat mee over jouw interesses. Hou je van voetbal, dan keuvelt ze daarover, ben je een autofanaat dan doet zij gezellig mee. Volgens mij wil een man liever tegen zijn kameraden praten over zijn interesses dan tegen een vrouw, laat staan een kunstmatige.Voor je het weet lig je niet je lusten te botvieren maar uit te leggen wat buitenspel of 8 cilinders inline is.

Bovendien heeft ze 5 instelbare persoonlijkheden. VIJF. De gemiddelde man is de twee persoonlijkheden van een van vlees-en-bloedvrouw al kotsbeu, zijnde die van haar 3 weken PMS en 1 week ongesteld.

Nee, deze uitvinder heeft duidelijk niet begrepen wat een man zoekt in de Ideale Artificiële Vrouw. Ik denk dat ontvankelijk zijn en zwijgen al ruim volstaat. Achteraf het ventiel open en hup de kast in.

Volgens mij heb je voor 5000€ al een leuke Oosterse of Oostblokvrouw. Die kookt en strijkt tenminste nog. En zal het wel uit haar hoofd laten om over voetbal te beginnen.

Commentaren

5000 Euro. Is dat niet wat overdreven?

Gepost door: Sandra | 17 februari 2011

Heel grappig!

Gepost door: Ann | 17 februari 2011

Uitgevonden door een vrouw, waarschijnlijk.

Gepost door: Jos | 18 februari 2011

Volgens mij zijn de makers van die pop zich niet goed gaan informeren bij hun doelgroep. Dit moet een flop-pop worden toch?

Gepost door: Happy Bird | 19 februari 2011

Geïnspireerd door deze post heb ik gisteravond 5 minuten uitgezeten van een programma dat "inox" heet: 't ging over vrouwelijke (sex)robots en over mannen die ervoor uitkwamen dat ze liever sex en zelfs een relatie zouden hebben met een robot dan met een echt exemplaar. Grappig genoeg was de reportage (of toch de eerste 5 minuten ervan) rijk gestoffeerd met psychologen die kwamen uitleggen "why this was unhealthy". Een duiding die mij in dit geval wat overbodig leek, maar soit. Dit om te zeggen: er is dus wel degelijk een markt voor die dingen. Brrr...

Gepost door: Laurence | 08 maart 2011

De commentaren zijn gesloten.